Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ktoś gra na tym serwie ? bo mam duże kłopoty a do Rosjan sie nie odezwę bo nie znam ruskiego  . jest jakaś polska gildia czy cos podobnego ? albo ktoś nie ma nikogo do gry ? bo ze znajomym zaczynamy tam grać ale chyba są bugi np. frost nova zadanie u goblinów chyba nie działa :/ na x10 bo x100 za łatwo idzie , wyślijcie mi swoje nicki jak chcecie mieć jednego polaka + w znajomych 

Opublikowano

Polaków i całej reszty tam za wiele nie ma, acz możesz spróbować wpisac /who pol to wtedy powinna ci wyskoczyć lista osób w polskich gildiach

Opublikowano

/English kanał na czacie.

Ja wolę ruskich niż to bydło latino z pandashana. Znacznie bardziej ogarnięci i znacznie lepiej grają pvp.

Na x10 nie gram to nie wiem czy jest jakaś polska gildia tam.

Opublikowano

a co ma w sobie to x100 ? exp wiekszy ? i dajcie mi jakieś namiary do was bo jak znajde jednego polaka to już bedzie łatwo ale juz z 2 dni pisze na ogólnym typpu "kto polak " i żadnej żywej duszy :( a tyle bugów jest że to porażka :/ ale za free na szczescie 

Opublikowano

@Up. Kolega podał Ci namiary na naszą gildie "Po trupach Do honoru" także do mnie tez możesz się odezwać to Cię dodam, mój nick : Nanø

Zapraszamy wszystkich którzy grają, mile widziany TS3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...