Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało punktów za rankedy

emilo303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostaje mało punktów za rankedy czyli po 15/16, dla przykładu dodam, że kolega, z którym grałem dostał za zwycięstwo 27.

Co jest tego powodem?

Od urodzin aż do śmierci pozytywnie pierdolnięci. paulo coelho

Opublikowano

Grałeś z nim duo, a on był w niższej dywizji od Ciebie. Przykładowo: Ty Gold 3, On Silver 5. Tobie mmr spadnie, a jemu wzrośnie.

1994993994.png
Opublikowano

Masz niskie MMR. Pewnie przegrałeś sporo gier lub grałeś duo z kimś z niższej dywizji.

Aby to poprawić musisz zacząć więcej wygrywać. Jakiś win streak by się przydał. Lub zacznij grać duo z kimś lepszym ;)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

musisz miec niskie mmr. aby je zwiekszyc,musisz ciagle wygrywac lub miec takie cos - 2 win , 1 lose , 2 win , 1 lose , 3 win , 2 lose itd. , jesli bedziesz wiecej wygrywal niz przegrywal to bedziesz dostawal o wiele wiecej. jednak spadnie ono jak bedzie na odwrot( 2lose-1win) i wtedy bedziesz dostawal coraz mniej i szybciej spadal do nizszych dywizji.  najszybciej mmr mozna nadrobic przez ladnego win streaka :)

baner.png

Opublikowano

a jeżeli bede grał z kimś z duzo niższed dywizji np ja Gold V a on Bronze IV i bedziemy wszystko wtgrywać to mi wzrośnie mmr ??

Opublikowano

do tego,aby dostawac wiecej pkt oraz mniej tracic :) i aby wejsc do wyzszej dywizji/ligi , zeby nie spadac tak szybko. ktos z malym mmr moze spasc z golda do silver po 4 przegranych , a ktos z duzym mmr nawet po 8 :)

baner.png

Opublikowano

Ps. nie można spać z golda do silver ;] no chyba ze sie nie gra rankedów przez 30dni.

Oczywiście, że się da XDD Niedoinformowany jesteś to nie wprowadzaj kogoś w błąd :)

I nie jest to 30 dni lecz 28.

1994993994.png
Opublikowano

To co się ze mną stanie skoro grałem duo z brązem I jak ja jestem Plat I? (większość wygraliśmy)

Będziesz dostawał mało punktów i grał ze słabszymi dywizjami. Może się zdarzyć tak, że za wina będziesz dostawał po 15lp a za lose zabiorą ci 20 ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

To co się ze mną stanie skoro grałem duo z brązem I jak ja jestem Plat I? (większość wygraliśmy)

MMR Ci spada bo dobiera słabszych sojuszników/przeciwników nawet jeśli wygrywacie. Jedna/dwie gry na jakiś czas nie zaszkodzą, ale jeżeli grasz tylko duo z brązem 1 to z czasem nie dostaniesz się wyżej, bo mając 99lp "dostaniesz" +0lp :)

Najlepiej grać samemu, lepiej na tym się wychodzi. Jednak jak tak bardzo zależy Ci na duo to poszukaj sobie kogoś na poziomie na którym obecnie jesteś.

Jak chcesz sprawdzić swoje mmr to wejdź na 

www.op.gg

Po prawej na górze masz serwery, potem wpisujesz swój nick, klikasz "odnów dane" i "oblicz moje mmr".

Nie jest to dokładne w 100% ale mniej więcej wiesz na czym stoisz.

1994993994.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...