Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrać Priest'em, czy nadchodzącym Reaper'em?

Kaspian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 13 maja jak niektórzy już wiedzą wychodzi nowa klasa "Reaper".

Nie wiem kim grać Priestem czy Reaper, do obydwóch mnie ciągnie. ;c

Wymieńcie mi + i -.

Opublikowano

Ja prawdopodobnie zagram tym Reaperem,ponieważ jak wiadomo nowa postac to po prostu czysta ciekawość więc + i - raczej Ci nie powiem o niej bo pierw trzeba nią pograć troche ale wydaje się byc bardzo ciekawa wizualnie więc to chyba duzy + ! A reszte zobacze w praktyce :)

Co do Priesta to coż raczej jest to postac bardzo chwalona nic dziwnego.

Plusy Priesta to

Głownym atutem Priesta to przede wszystkim strasznie dużo heali. Posiada rówież pare bufów które są niezbędne do pracy w teamiea O dziwo zauważyłam też,że Priest ma więcej HP niż inne postacie co znaczy,że nie jest typowym papierem(czasami nią tankowałam).Priesta każdy poszukuje na instanty badz inne rzeczy więc bez obaw,że zostaniesz na lodzie! Zadowalało mnie w Priescie także jego uśpienie na przeciwniku z racji,że trwało dość długo a więc miałam dosyć czasu aby wyleczyć siebie i sojuszników.Parymi słowami jest to typowa leczajka albo support jak kto woli która jest naprawde niezbędna do tej gry :)

Jesli chodzi o minusy Priesta to wydaje mi się,że skile które zadają jakiś DMG do walki mają zbyt krótki dystans i trzeba bić z bliska troche.

Jeśli jesteś jednak osobą która woli coś robić, jakis DMG w grze to nie bedzie dobra postac bo trzeba się nią trzymać z tyłu. Poza tym nie wiem nie przychodzi mi nic do głowy więcej :D

Opublikowano

Jak Reaper ujrzy już światło dzienne, to gwarantuję Ci plagę tej klasy na wszystkich serwerach xD

Każdy będzie chciał spróbować pograć nową klasą ;D Gra nią będzie o tyle trudniejsza, że każdy będzie uczył się na nowo składać na niej combo i personalizować glyph'y. Sam pewnie zrobię sobie takiego alt'a żeby poznać mechanikę tej postaci, co ułatwi mi potem kontowanie jej ;)

_________________________________________________________________________________________________________________

Co do Priest'a... jest to świetny heal'er ;) Jego buff'y są mega przydatne. Nie sposób wspomnieć o potężnym heal'u, który na krytyku topuje 90% graczy i o AoE dispel'u ;) Sam mam Priest'a na 60 i przyznam, że gra się nim przyjemnie ;) Z uwagi na to, że ciągle musi być w ruchu i ogarniać co się dzieje z każdym z członków PT nie sposób się nim nudzić  :D  Sporym plusem jest również to, że Priest'em łatwo i szybko załapać się na instancje, czy to przez LFG, czy przez matching ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Dobra zagram Reaperem :>

Patrzę na jej skille i powiem szczerze, że będzie nimi trudno trafić w przeciwnika xD. (Chodzi o pvp)

Do zamknięcia, dzięki za odpowiedzi :-).

Lajki potem rozdam, jak się limit odnowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...