Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morde w S4

dawid23z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A moim zdaniem warto... W s4 mam nim ponad 90% win ratio (było 100, ale ostatni przegrałem :p) . Kompletna dominacja na linii, niezła tarcza przyjmująca dmg, ult zmieniający gry (nie raz ten ult wygrywał mi gry :p).

­Keelah se'lai

Opublikowano

Morde to ciekawa postać,ta tarcza jest niewiarygodna,ale wystarczy żeby odciąć go od farmy i praktycznie pograne. 

Opublikowano

AHAHAHHAH ODCICAC MORDE OD FARMY AHAHHA xD AHHHAAHHA LOL2

To wy chyba na morde nie graliście ew nie graliście nim... Maxujesz W wbijasz sie w farme,tarcza ci wbije enemy cie nie zharasuje pushujesz robisz wraithy i tak ciagle...

Wystarczy zeby zoutfarmic enemy i miec przy okazji duzo bo malo ludzi w low dywizjach umia farmic pod turretem a wiadomo ze wszystkiego sie pod turretem nie zlasthituje np minion ktory ma 3/4 hp i pada od turreta na hita.

@ W daje ci resy i wiekszsy dmg co pozwala ci easy pushowac lane'a

Opublikowano

Morde zawsze był na propsie i nadal jest.. Jak można odciąć od farmy Mordekaisera, który z całym hextechem leczy się za milion, a tarcza z pasywa daje 3x więcej niż gówniana tarcza z pasywa Yasuo?

Jeśli chodzi o jego zgankowanie.. zawsze od 6 lvla jak mnie gankowali to zabierałem ze sobą minimum jednego fraga, a czasem nawet double killa i żyłem. Ult mordekaisera wygrywa TFy

Opublikowano

Morde, morde.... Ten champ jest posrany. Ult wygrywa tf, z hextechem leczy sie po kij wie ile, tarcza przyjmie wszystko, a ogarnięty mordecaiser wygra czasem nawet 3vs1 i przeżyje ! Odciąć morde od farmy ? Ja pierdole to jest nie możliwe. Wbijasz się na włączonej tarczy i ten obszarowy skill w kształcie stożka ( chyba E :D ) I farmy nie ma.  Jedną z mocniejszych kontr na morde jest garen. Kumpel grał morde a w przeciwnej był garen na topie. Poszedł roamować topa i zabił garena w kilka sec  xD  Co do buildu to Ci nie pomogę, bo nim nie grywam.

Opublikowano

Morde strasznie OP  i ta jego wkurzająca tarcza + harass z e WRR wystarczy ze enemy adc ma feeda zabijasz go z ulta i możliwe, że wygrywasz se tf/mecz

Opublikowano

Nie ma mozliwości dobrego roamingu, nie jest mobilny, często potrzebuje late'a. Jest dobrą postacią ale nie pasuje do mety i są po prostu lepsze picki od niego.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że Mordekaiser jest ciekawą postacią, bo można różnie go budować. Jednak trzeba bardzo go ogarniać by go na ślepo brać oraz przydałby się gank jeżeli mamy przeciwnika z dobrym early. Kupuję prawie zawsze Hextecha i Lich Bane jako przed ostatni item - daje nam ogromnego kopa do Q. Warto kupić też Rylai oraz mieć Esencje pod Movement.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...