Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

od dawna regularnie (nie codziennie) śni mi się że kogoś biję. jakoś od pół roku mogę powiedziec. 

no właściwie nie biję - bo do dzisiaj zawsze mi się śniło że chce kogoś pobic ale nie mogłem się zamachnąc (jakby ktoś mi trzymał ręke, albo jakbym sam coś ciężkiego w niej trzymał) i czułem taką bezradnosc, rozumiecie?

ale dzisiaj było zupełnie inaczej, bo dzisiaj siedziałem na jakimś leżącym gościu (wiecie o co chodzi) i biłem go po mordzie (jak ostatnio jesse bił walta w breaking bad s4e7/8 nie pamiętam) i obok stał jakiś gosc i nic nie robił.

aha i to było na boisku do nożnej chyba. ok napierdoliłem go i wtedy wstałem i ten gosc co stał obok mówi coś do mnie, ja nie słucham tylko się odwracam i mu wyjebałem tak wiecie, odwracam się i jeb z pięści, tak w chuuuuuuuuuuj mocno

a gosc cos do mnie, ze kiedys to on mnie uderzy 

i ja nie wiem co się dzieje mam takie zjebane sny regularnie, wkurwiające to w chuj. 

co możecie mi powiedziec na ten temat? bo patrzyłem jakieś senniki i pisało że oznacza to spokój w małżeństwie... a jak wiecie jestem w szczęśliwym związku od 20 lat 

aaaaaaaaaaaaaa straszne eeee

Opublikowano

Oglodales cos grales czytales? Odp. jest w twoich wspomnieniach

Oglodales cos grales czytales? Odp. jest w twoich wspomnieniach

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Oglądałeś jakiś bijatycki albo horror film ? Grałeś w chore gry? Przypomnij sobie co cię dreczy. Czy z kimś się pobiłeś. Podświadomość

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Aha i sądzisz że na forum bolowców i średniej wieku jakiejś 15-17 znajdziesz odpowiedź? :O

Udaj się na jakieś forum psychologiczne czy coś jak ci zależy na odpowiedzi, btw wkurwia cię to że pamiętasz te sny?;d K

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...