Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odblokowywanie Dużych Slotów Stygmatów u Elyosów

escaperz.lordm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, mam 65 poziom i nie odblokowałem slotów na te wyjątkowe stygmaty, czy jakby to nazwać. Odblokowałem właściwie tylko jeden, robiąc quest w Sarpan. Teraz pytanie, ma ktoś jakiś spis misji które mogę wykonać mając 65 poziom? Mam tego questa w Sanctum, ale nie mogę wejść już do Stalgrab i nie jestem w stanie wykonać tego questa, jakieś pomysły? 

lownfast

Opublikowano

Z czystej ciekawości: Jak się uchowałeś bez robienia questów na greater stigma sloty?

Odpowiadając już na pytanie:

Nie wiem czy Elyosi mają podobnie ale u Asmo koło wejścia do SR ("Stalgrab") stoi Shugo dający questa daily na orzeszki. Musisz pójść na inną mapę, zabić parę mobków i przynieść parę itemów. Za te orzeszki kupujesz itemy, które potrzebujesz do questów. Możesz też zdobyć w instancji bez żadnego problemu (potrzebujesz tylko kogoś do podtrzymania pt i ewentualnie kogoś na podobnym do Twojego lvl by Ci pomógł bić jeśli sam nie dasz rady zabić mobów i bossów ~40lvl - drop masz nawet na 65lvl).

Masz w ten sposób bodajże 3 questy = sloty.

Na chyba ~52 u Asmo jest jeden quest w Talocu gdzie musisz zabić minibossiki by z nich zdobyć itemy = +1 slot

Na ~55 jest jeden quest polegający na zabiciu olbrzymiej ilości mobów i przyniesieniu z nich itemów. W ten sposób odblokowujesz piąty slot. Do tego dochodzi ten z Sarpan i masz komplet.

Napisałem jak to wygląda u Asmo ponieważ jest bardzo prawdopodobne, że Ely mają tak samo ustawione zadania tylko na swoich mapach. Jeśli nie to musisz szukać informacji u wyższo levelowych elyosów, którzy robili te zadania.

Opublikowano

Masz w ten sposób bodajże 3 questy = sloty.

Źle sformuowałem myśl- każdy quest = 1 slot, więc 3 questy = 3 sloty.

Opublikowano

Tak i według tego co napisałem powinieneś dostać kolejne 5 slotów czyli razem będziesz miał 6.

Opublikowano

W ingisionie masz dwa Q na wielkie stygmaty - u mistrza stygmatow :) na zbieranie 60 dusz + na zabijanie czegos tam :)

True love survives all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...