Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak instalować skrypty do BoL'a ? Pobrałem kilka z neta ale nie wiem jak je zainstalować.

Opublikowano

Jeżeli pobrałeś je w formacie .lua, to wrzucasz je bezpośrednio do folderu Scripts, jeżeli jednak mają one formę tekstową, to wklejasz je do programu do jednej z zakładek (Tworzysz nowy skrypt).

Opublikowano

Ok dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie. Na przykład na katarine gdy trzymam shifta jest "katarina mode" i tam można wybrać rózne opcje. O co w tym chodzi ?

Opublikowano

Możesz ustawić target, na jakim przycisku harrasujesz/zaczynasz combo  itp. W niektórych możesz ustawić też czy używać ignite czy też nie :)

p.s Pograj katą z BoL'em troche na botach i normalach bo trudna do ogarnięcia jest i jak na razie lepiej mi się gra bez bola, ale w late wciskam spacje wbija się w adc i team fight w kilka sec :P

Opublikowano

Chodzi mi o to że mam do wyboru kilka opcji np: "MostAP" , "Dead" , "LessCast" , LowHPPriority" itd. nie mam pojęcia o co chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...