Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lamborghini Gallardo Limited Edition

Dymciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjęcie bardzo stare.  Jeśli chodzi o vinyl chub to wtedy tego programu nie było, więc raczej nie ma tego malowania.  Malowanie możesz spróbować zrobić sam.  

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Ponoć był jeszcze dostępny w połowie 2013 roku. A jak ktoś ma to auto w tym malowaniu to spokojnie można wyciągnąć vinylhubem.

Opublikowano

To lambo ma unikalne felgi ktorych noe da sie ani kupic ani wygrac, one mysza byc od razu na samochodzie. Mi się wydaje ze to car changer. Ktoś zmienił bmw za zapraszanie znajomych na lambo.

907131411417516291096.jpeg

Opublikowano

To lambo ma unikalne felgi ktorych noe da sie ani kupic ani wygrac, one mysza byc od razu na samochodzie. Mi się wydaje ze to car changer. Ktoś zmienił bmw za zapraszanie znajomych na lambo.

Co ty pierdolisz da się je wygrać i kupić to BBS ;p

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

No chyba raczej nie bo w takim malowaniu bylo gallardo, z4 i viper

To mi je pokaż gdzie wydropiłeś albo kupiłeś :)

Opublikowano

No chyba raczej nie bo w takim malowaniu bylo gallardo, z4 i viper

To mi je pokaż gdzie wydropiłeś albo kupiłeś :)

Nie można ich wygrać/kupić ;) To są felgi montowane "fabrycznie" do aut w wersji "NFSW", przykładowo BMW Z4 Coupe:

1399060157-U291096.jpg

A oto model felg instalowanych w autach w tej wersji, jak widać jest to unikatowa część:

1399060235-U291096.jpg

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dobra bo odbiegamy od tematu. Ma ktoś Gallardo, Z4 albo Vipera w takim malowaniu ? ;p

Jak na powyższych SS widać - mam BMW Z4 M Coupe w takim malowaniu ;) Z tym, że nie da się go przenieść na inne auto za pomocą np. Vinyl Hub, ponieważ zostały w nim zastosowane "specjalne" naklejki, niedostępne w sklepie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak na powyższych SS widać - mam BMW Z4 M Coupe w takim malowaniu ;) Z tym, że nie da się go przenieść na inne auto za pomocą np. Vinyl Hub, ponieważ zostały w nim zastosowane "specjalne" naklejki, niedostępne w sklepie.

A no tak :( a może spróbujesz ? ;p

Opublikowano

zrobienie tego nie wydaje sie byc specjalnym wyzwaniem ale i tak nie bedziesz mial tych felg

907131411417516291096.jpeg

Opublikowano

A no tak :( a może spróbujesz ? ;p

Jak sobie życzysz ;)

http://www50.zippyshare.com/v/80570793/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/2cb23d392f6502e5cb55157324ecbf2b2c346ea16c906379b3539f710419292e/analysis/1399112918/

Lecz i tak nie wejdzie Ci to na inne auto ;)

Musisz pokombinować chwilkę z naklejkami, to na prawdę mało roboty, te malowanie nie jest szczególnie trudne do wykonania samemu - z podstawowych naklejek.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...