Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

geje

Gość landiago2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co sadzicie o osobach homoseksualnych jestescie wobec bich tolerancyjni czy wrecz przeciwnie?

Opublikowano

O boże.... znów zaraz hejty polecą... Ja mam na nich wyjebane choć brzydze sie takim związkiem.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Hehehehehe xD mnie lesbijki nie podniecają mogbym na nie patrzec bez konca i no moze cos by tam.. ale raczej nie. Jak byłem w bolesławcu to oczy jak cycki miałem jak koles trxymał za dupe 2 typa

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

A nie sadzicie ze less maja latwiej jesli chodzi o tolerancje

Opublikowano

Do póki nie adoptują dzieci to mi nie przeszkadzają.  ;)

Opublikowano

A nie sadzicie ze less maja latwiej jesli chodzi o tolerancje

Nie wydaje mi się. Jeśli mam być szczera to geje mają więcej logiki w sobie bo takie lesbijki przy seksie wkładają sobie w cipki "różne przedmioty" przypominające wielkością i kształtem penisy więc jak one jarają się kobietami skoro prawdziwą przyjemność i tak mają z czymś innym ;o

Dodam, że nienawidzę takiego kurestwa xD i nie ja jedna z pewnością. A geje mi są zupełnie obojętni byle się hamowali ze swoimi zapędami.

Opublikowano

W normalnym kraju tolerancja oznacza że się kogoś toleruję.W nowo mowie komunistycznej tolerancja oznacza że trzeba uznawać wartości cudze a własnych nie wolno głosić, np przychodzi jakiś gej i on mi oznajmia  związek gejów muszę nazywać małżeństwem,Bo jeżeli nie zastosuje się do jego dyktatu jestem mało tolerancyjny.

W skrócie - Po prostu ich toleruję.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Brzydzę się nimi. Mogę ich tolerować dopóki nie będę urządzać żadnych parad czy adoptować dzieci. Niech sobie robią co chcą ale u siebie w domach. Taka jest moja opinia.

Opublikowano

Ja tam do związków kobiet nic nie mam. Nawet fajnie się to ogląda.

Tolerancja dopóki ich nie widać i nie adoptują dzieci.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...