Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refflinki z allegro, czy naprawde banują?

Incore^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak większość z was wie, 15k rp za 135zl + sporo ip za kupno refflinków na allegro kusi o wiele bardziej, niz kupno takiej samej ilosci rp za dwukrotnie wyzszą cene i bez tych punktów ip. Ale jak to właściwie jest. Czy naprawde za to banują? Przeczytałem dokładnie, za co konto może zostać zawieszone, i nie ma tam ani słowa wspomniane o banowaniu za robienie refflinkow samemu sobie, czy kupowaniu ich.

Ba, wogole nie ma tam slowa o refflinkach. 

Czy naprawde grozi mi ban ze względu na refflinki z allegro? Bo w konto wpakowalem juz ok 1500zl w same rp (w sklepie riotu) oraz 3 lata gry (mam konto od wakacjii 2011) i bardzo nie chciałbym tego stracic. Czy ktos z was ma + 100 refflinkow? Czy ktos z was dostal kiedykolwiek bana za refflinki? Bo takich tematow na mpcforum nigdy nie widzialem. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Tak, grozi Ci ban (na ok. 2 tygodnie) + wykluczenie z programu "Zaproś przyjaciela". 

Nie, chyba, że coś się zmieniło.

Stracisz nagrody i nie będziesz już mógł robić refflinków.

Opublikowano

Tak, grozi Ci ban (na ok. 2 tygodnie) + wykluczenie z programu "Zaproś przyjaciela". 

Nie prawda.

Zostajesz wykluczony z zabawy "Refferals 2.0" oraz odebrane są wszystkie nagrody. Nic więcej Ci nie grozi, oprócz stracenia pieniędzy.

Osobiście polecam "Refy24.pl", perfekcja oraz nie mam bana za 200 acc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...