Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gragas na mida po reworku warto?

Rogers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio na kolegi koncie zagrałem grubym 5 rankedów  i te 5 wygrałem dominując całkowicie linie. Wg mnie gragas jest dobrym pickiem na mida mimo zmian w "W". A wy co o grubym na midzie sądzicie ? Czy warto nim grać jeszcze na midzie?

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto, lepiej już radzi sobie na jungli, czy choćby nawet na topie ze względu na zmiany, które zaszły w jego umiejętnościach. 

Opublikowano

A jak jest teraz z kassadinem ? Bo slyszalem ze dostal buffa na dmg i teraz wiecej ludzi nim gra. Warto nim grać?

Opublikowano

Z tego co widzę to sporo osób nim gra, nawet na lcsach można go spotkać, nie jest taki op jak przed zmianami ale daje radę na niektóre picki.

y6eft.gif

Opublikowano

Nie. Niby jest dobry na supp ale osobiscie ide ap jungle tank gdy no powiem ze jest dobry. Ale kto jak woli

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Poważnie, da się spaść z goldu? Słyszałem o tym mity, ale trzebaby być jakieś 400 mmr poniżej poziomu GV, co jest niemożliwe do zrobienia, jeśli masz jakikolwiek mózg. 

Gragas generalnie dalej działa, jak wszystko, bo wszystko jakośtam działa, ale już nie tak bardzo i nie jest wybitny na midzie.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Poważnie, da się spaść z goldu? Słyszałem o tym mity, ale trzebaby być jakieś 400 mmr poniżej poziomu GV, co jest niemożliwe do zrobienia, jeśli masz jakikolwiek mózg. 

Gragas generalnie dalej działa, jak wszystko, bo wszystko jakośtam działa, ale już nie tak bardzo i nie jest wybitny na midzie.

Teraz nawet do z silvera do bronzu spaść :)

@top: IMO gragas jest dobry na topie (jako tank) ew. jako ap junlger. na Midzie owszem może niszczyć ale nie robi jakiegoś znacznego DMG.Co do kassadina...grałem przeciwko nim i było łatwo (tylko po 6 uciekał a tak to to robił praktycznie 0 dmg).

@zapomniałem można nim grać na suppie czasami jest spotykany ale IMHO są lepsze picki.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Myślę, że już nie jest taki mocny, jak był kiedyś. Spadł nieco z dmg i skillami, można go po prostu zjeść lepszymi pickami. Bardziej widziałbym go w jungli/suppa, aczkolwiek to ostatnie niekoniecznie. A co do Kassadina, to jest w chuj op motzny, zjadał mnie na combo 2 skilli. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dla mnie Gragas ma dalej niezły damage, prawda, że gorzej mu idzie teraz skillshotowanie, ale imo nada się na mida na niektóre picki.

Opublikowano

silver I spadłem z GOLD V.

Masz możliwy powód.

A jak jest teraz z kassadinem ? Bo slyszalem ze dostal buffa na dmg i teraz wiecej ludzi nim gra. Warto nim grać

Dzięki buffowi coraz lepiej. Na ap działa

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

W silver IV wymiata, zagram nim rankeda na midzie, i ani jeden nie przegrany. Idealna kontra według mnie na leblanc, gdy będzie chciała skoczyć na nas, to używamy e i dzięki temu nie umożliwimy jej zadanie jakiegokolwiek dmgu. 

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...