Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kara za afk na rankedach i loss forgiven

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzisiaj ostro się wkurzyłem grając rankeda, 2 afk było i weź to wygraj z 2 tankami afk....

Ale do rzeczy;

Co wy na to, żeby RITO za afk zrobili karę; - 2x punkty ligowe(jeśli drużyna przegrała) i 0 lp jeśli team wygrał.

A dla drużyny z afkiem loss forgiven

Oczywiście typ musiałby być afk przez co najmniej 15 minut żeby stało się to wyżej wymienione

Co o tym sądzicie?

Opublikowano

oj przegrałem, zrobię kolejny płacz temat do nabijania postów, wypłazcę się i poskarżę mamie.

Po 1. propozycje były, nie przeszły, zbyt wiele czynników

Po 2. Riot nie czyta multi player cheats forum

Po 3. nie płacz tutaj, takie sytuacje się zdarzają, często bywa gorzej

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Powinno byc tak, ze jak masz afka to nie odejmuje pkt

Nie odejmuje. Posiadasz w historii "Leave", oraz dostajesz podwójną kara, jaka jest zawarta w regulaminie gry.

Opublikowano

Nie odejmuje. Posiadasz w historii "Leave", oraz dostajesz podwójną kara, jaka jest zawarta w regulaminie gry.

Dostajesz podwójną karę za to, że ktoś wyszedł? :v

Opublikowano

Chwalisz się czy żalisz?

Tak serio to Riot ma wyjebane jeśli ktoś pójdzie w afk.

albo jeżeli ktoś ma jakieś sprawy na głowie typu

Matka prosi o pomoc z pomalowaniem pokoju (raz tak miałem)

oczywiście rozgrywke wyłączyłem i pomogłem matce

więc jeśli ty jesteś skurwysynkiem, który wybiera gre - to twoja sprawa :)

Pewnie nie raz zdarzyło ci się być afk

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

No nie będzie, ale przynajmniej niech by dodało bota grającego jak 'dana liga'. Wiadomo, bot to nie gracz, ale zawsze coś by ugrał.

Opublikowano

Chwalisz się czy żalisz?

Tak serio to Riot ma wyjebane jeśli ktoś pójdzie w afk.

albo jeżeli ktoś ma jakieś sprawy na głowie typu

Matka prosi o pomoc z pomalowaniem pokoju (raz tak miałem)

oczywiście rozgrywke wyłączyłem i pomogłem matce

więc jeśli ty jesteś skurwysynkiem, który wybiera gre - to twoja sprawa :)

Pewnie nie raz zdarzyło ci się być afk

Dobra raku słuchaj, jak nie jesteś pewny, że będziesz mógł siedzieć przy komputerze tą 1 godzinę (różne mecze się trafiają) to po prostu nie graj. Proste.

Opublikowano

Dobra raku słuchaj, jak nie jesteś pewny, że będziesz mógł siedzieć przy komputerze tą 1 godzinę (różne mecze się trafiają) to po prostu nie graj. Proste.

Zawsze może coś wypaść, truskulowy łaczku :)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

O kurwa teraz to dojebałeś hehe... To ile ludzi by grało premade np jakiś gold i brąz i gdyby wiedział np ten gold że jest to porażka to brąz by sobie wyszedl... 

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Ale wy macie problemy. No kurde szczerze mowiac powinno tak byc. Ale tez inna sytuacja z pingiem i z dostawca neta. Ja osobiscie nigdy nie wyszedlem z ranka.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Przesadzasz, ja wczoraj wycarrowałem grę 4 v 5 jako vayne i zrobilem pente z czego mielismy afk nasusa i 0 tank w teamie ;D

W goldzie CI ludzie sa zabawni :DD

Raz się przegra raz się wygra, nie ma co płakać  i wymyślać niewiadomo jakich kar dla afk'ów :3

Mi już nie raz się zdarzyło że sytuacja zmuszała mnie do leave'a :(

Opublikowano

Nigdy to nie wejdzie bo po prostu możesz poprosić kolegę z premade by wyszedł i ty nie dostaniesz kary. Nawet system Mercy nie przeszedł który jest od tego o wiele lepszy...

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nie wiem, jak ty ale ja straciłem ponad 100pkt w D2, afkując. team nie miał do mnie żadnych spin. Po prostu leave game i chuj. to tylko gra.

#Topic

wątpie, że coś takiego wprowadzą. Bo to nie ich wina, że ktoś poszedł AFK.

1390144171-U592769.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ale wy macie problemy. No kurde szczerze mowiac powinno tak byc. Ale tez inna sytuacja z pingiem i z dostawca neta. Ja osobiscie nigdy nie wyszedlem z ranka.

Ja również, nigdy jeszcze nie wyszedłem

Raz się przegra raz się wygra

Tylko jeśli przez afków przegrywasz 5 gier pod rząd, to coś jest już nie w porządku, nie sądzicie?

Opublikowano

Kolejny głupi temat od Ciebie... Obecny system kar jest dobry i go prawdopodobnie nie zmienią a swoim jęczeniem na forum nic nie zdziałasz poza wkurzeniem mnie, masz afków? I co? Ja miałem takich teamów z miliard razy od sezonu I.

Opublikowano

Powinno byc tak, ze jak masz afka to nie odejmuje pkt

NO TAK OCZYWISCIE QRWA IDZIESZ SOBIE DUO Z BRONZEM I JAK PRZERGRYWASZ ON IDZIE AFK??? XDDDD mózgi

c*****y pomysł idz płakac gdzie indziej

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Mam tylko kilka pytań:

Grasz duo z kolegą, przegrywacie grę - on leavuje ty dostajesz - 0lp.

Grasz następną grę, przegrywacie ty leavujesz i znowu on nie traci lp.

Grasz duo, ktoś dostał dc na 10s, za losta dostajesz +0lp?

Na necie zaczynają się pojawiać oferty graczy "leavuje przegrane rozgrywki za kasę".

Miałbyś sposób żeby temu zaradzić? Afki są denerwujące, ale da się wygrać gry. Poza tym afki nie pojawiają się tak często - chyba że mówimy o brązie, tam jest dużo afków, ale gry wygrywa się samemu..

League of Legends

Opublikowano

Siemka, dzisiaj ostro się wkurzyłem grając rankeda, 2 afk było i weź to wygraj z 2 tankami afk....

Ale do rzeczy;

Co wy na to, żeby RITO za afk zrobili karę; - 2x punkty ligowe(jeśli drużyna przegrała) i 0 lp jeśli team wygrał.

A dla drużyny z afkiem loss forgiven

Oczywiście typ musiałby być afk przez co najmniej 15 minut żeby stało się to wyżej wymienione

Co o tym sądzicie?

kurwanie poplacz sie nerdzie z brązu dude

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...