Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upadek DivineWorld s2? :O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Od kilku dni nie działa serwer, 0 wieści czy coś.

Czy ktoś ma może jakieś SPRAWDZONE info na ten temat?

Jeśli tak prosiłbym o odpowiedź ;p

Opublikowano

Nie zdziwiłbym się gdyby go wyłączyli.. Administracja wgl. się nim nie interesowała i szkoda troszkę bo serwer mi się bardzo podobał :x 

nlcEZxg.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co wyczytałem jeszcze 27,04,2014 to serwer upadł już na zawsze a upadł dokładnie 28,04,2014 o godzinie 15 .. troche sie zdenerwowałem bo szkoda mi mojej ninji :(

MowMiDejfid

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Divine World S2 Upadł na dobre, Administracja nie interesowała się serverem w ogóle, tak samo było z Gladorem S2... Teraz upada GladoR S1, nie można się zarejestrować, coraz większe bugi.. ehh.. Jedna Administracja, chyba ta sama :) Ale wiem że servery pochodzą z tej samej firmy, strony, czegokolwiek. :<

image.png

Opublikowano

Ja gralem na divineworld s2 jeszcze nie tak dawno . wtedy administracja byla w miare ogarnieta . widac przyszly zle czasy , a ze sie nie interesowali tak dobrym serwerem to juz ich strata .

Opublikowano

Ja gralem na divineworld s2 jeszcze nie tak dawno . wtedy administracja byla w miare ogarnieta . widac przyszly zle czasy , a ze sie nie interesowali tak dobrym serwerem to juz ich strata .

Racja bo z S2 można było cisnąć naprawdę wiele.

Niestety tak to jest jak się zarobi trochę grosza potem serwer leci w niepamięć :)

Opublikowano

Niestety padł. Trochę tam pograłem, fajny serwer ale miał mnóstwo bugów no i ta administracja...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie pada jak Muchy i sie podnosi :)

Nie sądzę.

Tak już od bardzo dawna się źle działo. Wina Administratorów tylko i wyłącznie . Rosnące bugi , małe dochody,mało graczy powód bugi,kradzieże kont przez(Usame czy osame nwm) ale coś takiego było. I ludzie też rezygnowali z tego. Koniec był bliski  i tak długo stał  ostatnie miesiące divin trzymał się dzieki gladorowi ale glador tez pada . Po co robić Serwery jak sie je zaniedbuje? a zwłaszcza tak dobre.

wilowo.jpg

Opublikowano

Siemka!

Od kilku dni nie działa serwer, 0 wieści czy coś.

Czy ktoś ma może jakieś SPRAWDZONE info na ten temat?

Jeśli tak prosiłbym o odpowiedź ;p

Tak serwer padł. Miał już nie działać w grudniu tamtego roku lecz przedłużyli okres jego działania. Strona nie działa, na fb nic nie piszą o serwerze, więc to koniec serwera.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

On był najlepszy ale w administracji byli idioci..

Dziwne porównanie :D

Jeżeli serwer był najlepszy to administracja nie była taka zła hym?

Może im się nie chciało i tyle. 

Opublikowano

Server był dobry jeżeli chodzi o stabilność, teraz jest wiele takich serverów niestety z nie sprawdzoną administracją.

Szkoda servera 

pzvl.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...