Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Restynid.pl- Trailer

Pheter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przypominam sobie abym zezwalal na używanie grafiki (np. Flagi królestw) z Nexanity. Prosiłbym o usunięcie wszystkich elementów graficznych.

0LsM05U.png

Opublikowano

Up. Nie hejtuj dziewczynko bo ani nie masz psd ani to są twoje pliki a nawet jakby były to były udostępnione.

Co do filmiku bardzo mi sie podoba jak i sam serwer i na prawdę można polecić

Opublikowano

Up. Nie hejtuj dziewczynko bo ani nie masz psd ani to są twoje pliki a nawet jakby były to były udostępnione.

Tylko że to jest jego grafika o_0

Po 2 jesteś jakimś randomkiem.

Pliki kradzione + do tego dochodzi grafika :D ? No nieźle sami sobie robią antyreklamę już widzę ich start ^^

Nie polecam.

Nie przypominam sobie abym zezwalal na używanie grafiki (np. Flagi królestw) z Nexanity. Prosiłbym o usunięcie wszystkich elementów graficznych.

Myślisz że usuną? Przecież oni nawet nie potrafią zrobić swoich plików a co dopiero grafiki więc muszą brać gotowce/kradzione :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie przypominasz sobie tego bo nikt nie musi się Ciebie o to pytać. 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Tylko że to jest jego grafika o_0

Po 2 jesteś jakimś randomkiem.

Pliki kradzione + do tego dochodzi grafika :D ? No nieźle sami sobie robią antyreklamę już widzę ich start ^^

Nie polecam.

Myślisz że usuną? Przecież oni nawet nie potrafią zrobić swoich plików a co dopiero grafiki więc muszą brać gotowce/kradzione :P

Opinia innych serwerów mnie nie interesuje.

Pliki Terenzo też są kradzione?Warum?Grayst?Aline2?Balantia? Koleś najpierw użyj trochę swej inteligencji , pliki były udostępnione na mpc więc jakim cudem są kradzione?

Twoj iloraz inteligencji mnie rozbawił.

PS:Flagi juz zostały usunięte.

Nie ma problemu, już zostały usunięte.

Opublikowano

Zapoznaj się z definicją słowa "hejt" a następnie go używaj, nie na odwrót gimnazjalisto którego trzeba przepychać z klasy do klasy i myśli, że wszystkie rozumy pozjadal.

Wiesz o tym, że grafiki nie można od tak sobie kraść bo mogę w każdej chwili udowodnić, że jestem twórcą i wyciągnąć pokaźne odszkodowanie.

Skończ chociaż studia to będziesz mógł ze mną takim tonem porozmawiać.

Aktualnie mogę Ci powiedzieć "nara pejsie”.

Restynid, dzięki, że usunąłeś.

0LsM05U.png

Opublikowano

Zapoznaj się z definicją słowa "hejt" a następnie go używaj, nie na odwrót gimnazjalisto którego trzeba przepychać z klasy do klasy i myśli, że wszystkie rozumy pozjadal. Wiesz o tym, że grafiki nie można od tak sobie kraść bo mogę w każdej chwili udowodnić, że jestem twórcą i wyciągnąć pokaźne odszkodowanie. Skończ chociaż studia to będziesz mógł ze mną takim tonem porozmawiać. Aktualnie mogę Ci powiedzieć "nara pejsie”. Restynid, dzięki, że usunąłeś.

Hahaha mnie nie obchodzi  wykształcenie i na pewno nie wiesz jakie ja mam ( z gimby dla twojej wiadomość wyszedłem już dawno ). 

Ciekawi mnie co byś zrobił. Poszedł na policje czy wypłakał się mamie ? Pokaźne odszkodowanie ? Ciekawe kto by ci je wypłacił :D  -.-. Jak widać to ja piszę a nie mówię , więc skąd wiesz jakim tonem ^^.

Po prostu nie możesz znieś tego że gościu robi serwer na "twoich" plikach , które były udostępnione i podkreślam że każdy może ich użyć a ty jedynie możesz płakać przed monitorem i nie możesz mieć do nikogo pretensji. !

Idź zgłaszaj tą kradzież w internecie :D

A Właścicielowi chcę powiedzieć że chłopczyna po prostu ma ból dupy że z tych plików zrobiłeś zajebisty użytek.

Powodzenia !

Opublikowano

Z takim głosem to się dziwie, że bierzesz się gościu za filmiki na yt dot. metina, ja bym lajtowo szukał pracy w mafii przy wymuszeniach. ^^

0VPaRnd.png

Opublikowano

Z takim głosem to się dziwie, że bierzesz się gościu za filmiki na yt dot. metina, ja bym lajtowo szukał pracy w mafii przy wymuszeniach. ^^

Wiedziałem, że ktoś pochwali mój głos (nie liczyłem na Ciebie) ;)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Hah, dobrze powiedziane. Świetny trailer, najlepszy jaki widziałem. Czekamy na serwer, powodzenia ; D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...