Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flash player nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku dni nie dział mi flash player, wczesniej normalnie odtwarzało filmy a teraz nie, pisze żebym zainstalował flash, instalowałem kilka razy i nic. Moj tel to L9, Android Jeally Bean 4.1.2 bodajże.

Opublikowano

No kurwa po to mam Opere żeby z niej korzystać bo lepiej chodzi od Dolphin, i nie nabijaj postów spamerze

Zrozumiesz to, że Opera nie obsługuje flasha?

Opublikowano

widocznie nie zrozumiał i się uparł na przeglądarkę bez flasha  , jednak niektóre filmy w niej działają bo są odtwarzane za pomocą HTML5

oprócz Doplhina pozostaje jeszcze stary i dobry Firefox

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

widocznie nie zrozumiał i się uparł na przeglądarkę bez flasha  , jednak niektóre filmy w niej działają bo są odtwarzane za pomocą HTML5

oprócz Doplhina pozostaje jeszcze stary i dobry Firefox

Proszę Pana to jakim cudem przez prawie rok korzystałem z Opery Classic i flash działal mi wszędzie a teraz już nie, wczoraj dla testu zreinstalowałem Opere i działał mi flash przez 2 dni a teraz znów nie działa.

Opublikowano

to ty twierdzisz że obsługuje flash, widocznie programiści się pomylili i sami nie wiedzą co zrobili i potrafi obsługiwać 

stare wersje OBSŁUGUJĄ flash ( nie zawsze ale coś tam wyświetlą ) , nowe wersje opery NIE OBSŁUGUJĄ BO FLASH NIE JEST WSPIERANY W TYCH APLIKACJACH a juz kompletnie nie jest wspierana najnowsza wersja flasha tylko HTML5

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...