Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgranie a chemia

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż chcę wstawić sobie Reusa do składu z BPL ale będzie miał 4 chemii niby ale zgranie pozostanie na 100% w drużynie i tu moje pytanie czy ta chemia się jakoś negatywnie odbije czy to że mam 100% zgrania to już starczy?

http://www.futhead.com/14/squads/10902645/

O takie coś mi chodzi

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Jeśli ktoś nie ma "fulla" zgrania to karty chemistry daja mniej do UMIEJĘTNOŚCI

Opublikowano

Spadnią Neuerowi umiejętności o kilka punktów. Czyli po prostu będzie gorzej bronił. Moim zdaniem takie coś jest bez sensu, bo Cech z BPL tez jest baardzo dobrym bramkarzem, o ile nie jednym z lepszych w grze,

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Spadnią Neuerowi umiejętności o kilka punktów. Czyli po prostu będzie gorzej bronił. Moim zdaniem takie coś jest bez sensu, bo Cech z BPL tez jest baardzo dobrym bramkarzem, o ile nie jednym z lepszych w grze,

Reusa.Nie neuera :D

A o to chodzi że Na RF poszedłby Schurle a nie LF nie ma nikogo dobrego w rozsądnej cenie z dobrymi strzałami.I tak się zastanawiam czy jak drużyna będzie mieć 100% zgrania a Reus 4 chemii czy to się odbije negatywnie na jego grze i reszty

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Kup kogoś np. jakieś gówno x ovrl aby miało 10 zgrania i podczas meczu. Od razu gdy mecz się zacznie ESC i wprowadż Reus'a. Będzie miał wtedy 100% zgrania. i jego umiejętności nie spadną.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Kup kogoś np. jakieś gówno x ovrl aby miało 10 zgrania i podczas meczu. Od razu gdy mecz się zacznie ESC i wprowadż Reus'a. Będzie miał wtedy 100% zgrania. i jego umiejętności nie spadną.

Właśnie miałem to pisać czy to działa ale widzę że uprzedziłeś mnie :). Dziękuję :D

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...