Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

31428951793196531383.png

Witajcie, jako że w tym dziale pojawia się coraz więcej tematów w stylu "BoL failed to download", postanowiłem napisać ten poradnik.

A więc przejdźmy do poradnika : 

- Wchodzimy na link 

http://botoflegends.com/forum/topic/2189-solutionsfailed-to-downloadlogin-could-not-find-dll-errors-and-bol-studioexe-has-stopped-working/

- Zjeżdżamy na dół pierwszego postu oraz pobieramy cały folder Bot Of Legends. ( klikamy Download BoL Folder )

- Otwieramy folder %appdata% oraz usuwamy folder BoL.

- Usuwamy stary folder z bolem ( plikami ).

- Wrzucamy nowo pobranego bola do jakiegokolwiek folderu oraz odpalamy.

- Gotowe.

Temat który jest podany posiada zawsze zaktualizowane .dll oraz całe pliki, jeżeli po wykonaniu wszystkich kroków nadal masz ten problem napisz pod tematem lub na gg ;]

UWAGA ! Pamiętajcie aby odpalać jako administrator oraz w razie potrzeby żeby folder BOLa był dodany do wyjątków w antywirusie.

empty

Opublikowano

Można prosić te pliki na jakimś normalnym serwerze bez rejestracji i podawania telefonu?

Nie musisz się rejestrować ani podawać telefonu, wystarczy kliknąć w prawym górnym rogu "SKIP ADD" :D

empty

Opublikowano
Dnia 5/1/2014 o 20:16, 4world napisał:

Mi dalej nie działa. ;(

Zrobiłeś wszystko dokładnie tak jak w poradniku? Jeżeli tak i nadal nie działa to śmiało pisz na gg i pomogę.

empty

Opublikowano

Mi nie chce odpalić stronka pisze Web side Off

Prawdopodobnie przerwa techniczna lub DDoSy. Nie jest to aktualnie do naprawienia przez ten tut.

empty

Opublikowano

Coś mi się nie wydaje że ddosy, bo inne tematy na lajcie wchodzą itp. forum też i stronka, nie działa tylko ten link co żeś dał bo jest tam jakieś CloudFlare :)

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Coś mi się nie wydaje że ddosy, bo inne tematy na lajcie wchodzą itp. forum też i stronka, nie działa tylko ten link co żeś dał bo jest tam jakieś CloudFlare :)

Coś mi się wydaje, forum działa bo jest włączone CloudFlare czyli tak jakby stary snapshot z którejś godziny.

"This page (http://botoflegends.com/forum/) is currently offline. However, because the site uses CloudFlare's Always Online™ technology you can continue to surf a snapshot of the site. We will keep checking in the background and, as soon as the site comes back, you will automatically be served the live version. Always Online™ is powered by CloudFlare | Hide this Alert"

empty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...