Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak mieć na starcie sporo osób na swoim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.
Proszę nie dawać odpowiedzi o :
- youtube

- mclista

- mpcforum

- zapytaj

- gg

- fb
Bo wszystkie wypróbowałem. Możecie podać sposób odpłatny i bezpłatny. Z góry dziękuję i za dobre daję like.

Opublikowano

Płatna reklama na YouTube (rozchodzi się o to żeby komuś zapłacić za reklamę ~ 2k widzów).

Opublikowano

Jak będzie bardzo ciekawa zapowiedź serwera na serwerze będą ciekawe nowości to masz zagwarantowane dużo osób na starcie tylko musicie dać zapowiedź tak tydzień lub 2 przed startem bo jak będzie dużo zainteresowanych to nie będą mogli się doczekać i będzie też dużo osób

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Napisz oryginalną reklame serwera, znajdź youtuberów, wykup reklamy na rożnych forach, ustaw jakieś kity dla graczy, ...

Opublikowano

Jaki typ serwera?

WojnyGildii

Jak będzie bardzo ciekawa zapowiedź serwera na serwerze będą ciekawe nowości to masz zagwarantowane dużo osób na starcie tylko musicie dać zapowiedź tak tydzień lub 2 przed startem bo jak będzie dużo zainteresowanych to nie będą mogli się doczekać i będzie też dużo osób

Reklama na mpcforum 3 dni przed. Inne reklamy tydzień przed, więc chyba git xD

Opublikowano

Zapłać jakiemuś YTberowi 10k+ i masz full sloty ;)

Opublikowano

Zapłać jakiemuś YTberowi 10k+ i masz full sloty ;)

Jedyna sensowna odpowiedź w tym temacie. Jak mnie wkurwia to pierdolenie o szopenie - listy serwerów, srajbuk, skejp, mpc. Puknijcie się w głowę.

Szybka, efektywna reklama, to zapłata YouTuberom i eot.

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

Jedyna sensowna odpowiedź w tym temacie. Jak mnie wkurwia to pierdolenie o szopenie - listy serwerów, srajbuk, skejp, mpc. Puknijcie się w głowę.

Szybka, efektywna reklama, to zapłata YouTuberom i eot.

Dokładnie. Po co kupić 1 dzień na zuczu, skoro można kupić serię/reklamę u YTbera, która będzie cały czas ;)

Opublikowano

Wykup reklamy u yt'ków.
Albo zrób Epicki typ Serwer'a nie powtarzalny.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Wykup reklamę ;), U Youtuberów , na stronach lub podłącz się do sieci serwerów ;].

Pozdrawiam.

Co zrobisz? nic nie zrobisz!

xu7iWe.png.pagespeed.ic.Hq5547lA_u.jpg

Opublikowano

Wykup reklamę ;), U Youtuberów , na stronach lub podłącz się do sieci serwerów ;].

Pozdrawiam.

Tylko, że ja nie mam znajomości z youtuberami :(. Nikt nie chce ze mną współpracować

Opublikowano

Wykup reklamy u yt'ków.

Znam od chuja zajebistych serwerów, ale nie mają reklam i nie mają graczy. Wiec nie pierdol ze wystarczy zrobic zajebisty serwer.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Tylko, że ja nie mam znajomości z youtuberami :(. Nikt nie chce ze mną współpracować

Liczy się hajs, nikt Ci za darmo nie nagra.

Opublikowano

Wykup reklamy u yt'ków.

Ja zrobiłem epicki serwer i żaden gracz nie wbił ;(

Może 1-2 osoby na dzień. A to nowiutki PVP był prawie i nikt takiego nie miał.

Znam też serwer Zniszcz monument. Zajebiści ludzie nad nim pracują (Tzn. Ogólnie nad siecią, ale taki serwer mają), super wszystko robią, ale gra u nich tylko 10-20 osób na dzień, a serwer mają naprawdę niepowtarzalny. Wszystkie minigry piszą ręcznie xD

Więc nie pitol, że dobry serwer to gracze, to mit, który ktoś właśnie na Youtube powinien go rozwiać, a później być hejtowanym, że to nie prawda :)

Kup reklame u Youtubera ~500-1000 subskrypcji i masz zapewniony byt serwera. Inaczej się raczej nie wybijesz.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Ja zrobiłem epicki serwer i żaden gracz nie wbił ;(

Może 1-2 osoby na dzień. A to nowiutki PVP był prawie i nikt takiego nie miał.

Znam też serwer Zniszcz monument. Zajebiści ludzie nad nim pracują (Tzn. Ogólnie nad siecią, ale taki serwer mają), super wszystko robią, ale gra u nich tylko 10-20 osób na dzień, a serwer mają naprawdę niepowtarzalny. Wszystkie minigry piszą ręcznie xD

Więc nie pitol, że dobry serwer to gracze, to mit, który ktoś właśnie na Youtube powinien go rozwiać, a później być hejtowanym, że to nie prawda :)

Kup reklame u Youtubera ~500-1000 subskrypcji i masz zapewniony byt serwera. Inaczej się raczej nie wybijesz.

Spoko xD. U mnie wbijało do 60 online więc nie jest tragicznie. Postaram się dogadać z jakimś youtuberem

Wbijaj na inne serwery i podawaj IP xD

To jest hamskie.

Opublikowano

Ja polecam poprosić jakiegoś YouTubera aby zrobił live z otwarcia serwera lub wykupić reklamę na laucherze by zyczu.

Opublikowano

Ja polecam poprosić jakiegoś YouTubera aby zrobił live z otwarcia serwera lub wykupić reklamę na laucherze by zyczu.

O reklamę na launcherze się pytałem i powiedzieli, że już nie można kupić :(

Opublikowano

O reklamę na launcherze się pytałem i powiedzieli, że już nie można kupić :(

Kiedy ludzie zrozumieją że reklama na tym całym zuczu to jedno wielkie gówno? Lepiej za ta cenę kupić reklame u jakiegoś YTbera, która zostanie na zawsze, a nie jeden dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...