Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

% szans na dane działanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak zrobić losowy i nadany przez nas % szans na dane działanie??? Dam taki (głupi) przykład:

mamy 2 apki, w jednej apce po kliknięciu guzika jest losowy % szans na pokazanie godziny, a w drugiej nadany przez nas % szans na pokazanie daty. Rozumiecie??? Jeśli tak to powiedzcie jak to zrobić bo siedzę nad tym już 2 godziny i dalej nie umiem :(. Chodzi mi o gotowy kod do vb 2008.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

@UP dasz kod??? ^^

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

A jaki masz problem z wylosowaniem liczby i sprawdzenie jej if-em?

Dobra, masz mnie xD nie chciało mi się tego robić samemu :D niepotrzebny post z mojej strony :P

@EDIT

Do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...