Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam , otóż mam pytanie dotyczące Bola z różnych tematów dowiedziałem sie informacji ze po naciśnięciu spacji Bol last hituje i wali combo . Jednak u mnie tak sie nie dzieje po aktywowaniu scriptu . Pomoże ktos?

Opublikowano

WItam , otóż mam pytanie dotyczące Bola z różnych tematów dowiedziałem sie informacji ze po naciśnięciu spacji Bol last hituje i wali combo . Jednak u mnie tak sie nie dzieje po aktywowaniu scriptu . Pomoże ktos?

Masz 1 post i nick 6652448....  

-Zarejestrowałeś się na forum, nie przeczytałeś ani jednego tematu i oczekujesz od razu odpowiedzi?

-Wspaniale trafiłeś, to forum dla pasożytów ! Proszę to link dla Ciebie http://www.mpcforum.pl/topic/835377-bot-of-legends-ogolny-poradnik/

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Następny pasożyt od pana thenitrozyniaka i norberta gierczaka, który obmyślił plan wydostania się z nieistniejącego elohell w brąz pięć.

Czego Ty oczekujesz? BoL to nie jest zwykły program typu Spacja - typ zabity.  Najpierw :

1. Zaopatrz się w brain.lua

2. Poczytaj o BoLu

3.Poszukaj skryptów, które Cie interesują.

Last hity to Sida Auto Carry pobierasz i masz tam chyba pod CTRL nie pamiętam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...