Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto pick up problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz mam pewien problem, gram privach i problem tkwi w  "auto pick up" w kammer modzie mianoicie ustawilem na id sztabki zlota zeby tylko zbieral a on podniesie jedna na dziesiec.Wie ktos jak to naprawic? z gory dzieki

Opublikowano

Ja też mam ten problem, mam jeszcze tak, ze po kliknieciu "on" metek sie co chwila zacina, tez tak macie? Jak wylacze to jest wszystko ok..

Opublikowano

Ja to na plu chciałem uzywac, dodalem wszystkie itemy i jak to włacze to co chwile zwiecha.. grac sie nie da nawet. Kamer cos niedopracował tego :<

Opublikowano

Item_Proto trza pozmieniać zeby były Widoczne Sztabki i Antyexp i wam wszystko Podnosi Znaczy wszystkie sztabki

Opublikowano

Ściągnij gotową paczke w dziale download pod pandore z widocznością samych sztabek :>

Opublikowano

Jeśli wam się zacina to musicie wejść w cliencie do foldera hackbar i otworzyć notatnik pickup_whitelist i macie do wyboru
albo wejść i wyczyścić go albo usunąć ten notatnik i zastąpić go czystym o tej samej nazwie i macie problem z głowy jeśli chodzi o
lagi :) ale trzeba to robić co jakiś czas jak się zaczyna zacinać client.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...