Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontra czy main?

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialem sie was spytac czy warto ciagle grac 1 postacia rankedy czy lepiej picknac kontre i grac roznymi postaciami na rankedach.

Opublikowano

Najlepiej grać tym, czym najlepiej Ci idzie. Tym czym sam lubisz grać i sprawia Ci to przyjemność.

Czasami nie ma co patrzeć na te kontry.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Dużo osób potrafi sobie poradzić z kontrującymi postaciami, więc ta taktyka nie zawsze się sprawdza.

Najlepiej jest grać tymi postaciami, którymi się najlepiej gra.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

ja polecam grać tym kim umiesz grać. Co ci po tym, że pikniesz kate, skoro dostaniesz w dupe, a pikniesz maina i rozwalisz kolesia nawet jak on cb. kontruje! ja tak przeważnie mam ;3

Opublikowano

Main > Kontra zdecydowanie. Postacią, którą grasz bardzo dobrze na pewno poradzisz sobie z trudniejszymi przeciwnikami.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Jeżeli nie umiesz gra kontrą, to jest to żadna kontra.

Jeżeli umiesz grać jakimś championem, to nawet kontra na niego nic nie znaczy (bo wiesz na co daną postać stać).
Wiele osób popełnia ten błąd i pickuje postać X bo "dobrze daje sobie radę z postacią Y" a nie wiedzą nawet co na daną postać budować i jakie skille maxować.

Naucz się grać kilkoma postaciami - nie tylko jedną, bo to bez sensu, ktoś Ci ją podpicknie lub zbanuje i jesteś w czarnej dziurze.
Graj tym czym umiesz. Reszta to tam jakoś pójdzie.

A jeżeli akurat Twój main jest kontrą....
.... no wiesz. :D

wikmk9.jpg

Opublikowano

ja polecam grać tym kim umiesz grać. Co ci po tym, że pikniesz kate, skoro dostaniesz w dupe, a pikniesz maina i rozwalisz kolesia nawet jak on cb. kontruje! ja tak przeważnie mam ;3

No ja na brązach i silverach pickałem specjalnie takie postacie, które mnie kontrowały. Np na LeBlanc i Syndrę pickałem Katarinę i wygrywałem. Na Malzahara także. Na LB pickałem Ziggsa xD

Niby Nami kontruje dravena tak? Bo draven musi stackować topory, a nami bąbelki daje. Al,e taki 1 toporek zbija nami 30% hp. Czyli ja masz na 3-4 toporki.

Opublikowano

Kontry są tylko na erale , team układa się na late :)

Lepiej main albo kontry,które się ogarnia.

Albo jebać earle i dobre combo w late robić ;3 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...