Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SGS3M jako mikrofon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jestem szczęśliwym posiadaczem laptopa, Samsunga Galaxy S 3 Mini oraz nowego komputera z Windows 7. Problem mam z tym ostatnim. Otóż o ile laptop mikrofon miał wbudowany, o tyle ten nie ma i na razie kupować za szybko nie będe. Jako że gadanie przez Skypie na telefonie jest momentami denerwujące oraz występują problemy typu braku TS3 czy też czatu głosowego w grach - pytam się czy da się podłączyć ten telefon tak, aby działał jako mikrofon? Jak to zrobić? Do dyspozycji mam kabel USB, a dodatkowo komputer wyposażony jest w modem WiFi(bo kabel był za krótki ;) ).

Opublikowano

Tamtejsze linki wygasły, zarówno do apki na telefon jak zarówno do apki na komputer. W komentarzach co prawda dali alternatywne linki do aplikacji na telefon, ale aplikacji na komputer brak.

Ma ktoś aktualny link, inną aplikację bądź inną metodę?

Opublikowano

OK, nieważne. WO Mic też nie działa, przemęcze się do kupna mikrofonu. Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...