Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasus - krul of piasek (pieseł)

Gość Bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam elitarny poradnik do nasusa

5768f9f122d5bc04313ee5e964c00e32.jpg

Umiejętności Nasosa:

Duszożerca: Zbędna umiejętność, bo nie można jej użyć.

Wysysające uderzenie: Jak sama nazwa mówi - ssie. Uderzenie? Uderzamy to auto attacków. Nie dodajemy.

Uwiąd: Świetny skill, daje buffa dla przeciwnika że wolniej się porusza i wolniej bije.

Duchowy ogień: Dziwna umiejętność.

Furia pustyni: Używamy jak chcemy więcej hp (jak nie mamy wszystkich punktów zdrowia).

Jak grać Nasosem?:

Pierwszy krok - mutujemy wszystkich - jeden z ważniejszych kroków aby wygrać gre.
Jako czary przywoływacza bierzemy Teleport i Smite.
Zaczynając grę, piszemy tak: "first wolves" następnie komunikujemy na czacie naszemu junglerowi tak "smiteless and go enemy blue/red" [nie wiem co to w ogóle znaczy, ale kolega z mi powiedział że to taki tric](zależy od czego zaczyna), i smietujemy (po polsku: porażamy) mu
blue/red buffa, o dziwo myślicie że będzie nas wyzywał, NIE nie będzie. Postępujcie zgodnie z poradnikiem i zobaczycie.
Bierzemy skilla pod F (ja mam pod f a wy se weźcie waszego odpowiednika) i stoimy pod wieżą do 6 poziomu. Nie podchodzimy
do stworów żeby nie tracić punktów zdrowia.
Mając 6. poziom idziemy w fale minionów i używamy Duchowego Ognia i Furie Pustyni i tak zabijamy miniony. 
Kolega mi powiedział, że jak użyjemy Duchowego Ognia na wierze sojusznicą to zabiera jej punkty zdrowia. 
Niby nic, ale jak zadamy ostateczne obrażenia Duchowym Uderzeniem to z wieży wypadają przedmioty!!!.
Niestety nigdy mi się nie udało tego tricku zrobić. Gramy fair play. Np. jeśli przeciwnik pisze "I go afk", ty go wspierasz i piszesz "I too", aby gra toczyła się 4v4, by było równo.

No to tak umiejętności maxujemy tak:
1398959157-U1080994.png
a sorki a to do Jaxa ale też mogą być (info: Nasus ma inne umiejętności niż jax).
Masterek nie dodaje. Czemu? Są one zbędne, skupmy się na zbieraniu złota na przedmioty w grze, a nie na sraniu się z masterkami.
1398959178-U1080994.png
A tu akurat mi się przedmioty pomyliły, kupcie inne po prostu.
Video Previev:

To nasus że starym wyglądem, bo ten bardziej mi się podoba.

Poradnik uzupełnie później dajcie czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...