Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączający się metin.

BartekZST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z metinem, otóż jak włączam metina i próbuje wejść na postać i pod koniec ładowania gry kiedy już się pokazuje interfejs wyrzuca mnie do ekranu logowania i nic nie mogę zrobić oprócz wyłączenia metina w procesach.
Próbowałem nawet na modzie wejść i nic nie pomagało, przeinstalowałem klienta i moda, nadal wyrzuca mi postać.

Może wiecie co mógłbym zrobić?

Opublikowano

To zapewne zbugowana postać. Próbował który na innym koncie ? Bo nie sądze, że to problem clienta. A czego to client? Globala czy innego priva ?

Opublikowano

Najprawdopodobniej Bug postaci musicie wejść na stronę wszego serwera zalogować się i znajść opcje Odbuguj postać.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

tez tak mam na PL'u i to nie zbugowana postać bo tak jest z każdą raz na nią wejdzie raz nie czasami specjalnie trzeba wejść na inną żeby się odbugowalo nie wiadomo co jest :D ale bardzo to przeszkadza w włączeniu kilku kont na raz bo jak się zbuguje to ze 15min włączasz 2 konta

Opublikowano

Próbowałeś wchodzić na innym CH, lub z innego konta? 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...