Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Engine Trainer Do Fify World

CS011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodawanie Goli. Pomoże ktoś można by razem to zrobić i Podzielić się z Wami Spróbujmy to zrobić.  

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie. Wybłagałeś autora żeby usunął temat, a teraz tu się udzielasz? Podasz jakiś dowód, że to jego poradnik? Jakiś dokument, że prawa zostały zastrzeżone? Czekam.

m4sturbator już raz pokazałeś co jesteś wart i wyrobiłeś wielu użytkownikom niezbyt dobre zdanie na swój temat.

Opublikowano

Nie potrzeba wiecej trainerowcow w 1 lidze i tak juz co 2 wychodzi mi z wyboru strojow, a jak bedzie napad mpc forum to nic sie nie zarobi ;s

Opublikowano

Ok. szarpnę się i napiszę poradnik MOJEGO autorstwa :D Jeżeli jednak ktoś inny chciałby napisać to podeślę zdjęcie na podstawie, którego można napiasć własny.

Opublikowano

Mysle, ze temat do zamkniecia jak ktos udostepni to jego sprawa, wiadomo, ze kazdy robi wszystko pod siebie, a jezeli udostepnia cheat do gry w ktorej 1 liga liczy b. malo osob - czesto zdarzaja mi sie Ci sami gracze to gratulacje pomyslu i bawcie sie w wychodzenie z kolejki ;)

Opublikowano

Nikt go nie udostępni ponieważ każdy ma inny adres i nawet jeśli osobie, która go udostępni będzie działał to innej osobie na 100% nie będzie trybił:)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Ok. szarpnę się i napiszę poradnik MOJEGO autorstwa :D Jeżeli jednak ktoś inny chciałby napisać to podeślę zdjęcie na podstawie, którego można napiasć własny.

Sam byś na taki pomysł nie wpadł więc już nie zgrywaj cwaniaka ;)

Miłego dnia :)

Opublikowano

Sam byś na taki pomysł nie wpadł więc już nie zgrywaj cwaniaka ;)

hahahha podesłał mi go wczoraj i działa tylko dużo roboty

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Opublikowano

hahahha podesłał mi go wczoraj i działa tylko dużo roboty

I co z tego, że podesłał jak nie jego pomysł :) Teraz to każdy mądry jak zobaczył poradnik.

Opublikowano

wlasnie wkur mnie to ze zaduzo osob sie juz bawi w 1 lidze.. i czasem 15 min nom stop ten sam kolo...

Już coraz mniej :)

Opublikowano

beka z was ciekawe jakbyscie pisaly jakbyscie to wy niemieli xD osobiscie mi to lata bo ja traineruje w 14, ale nie zmienia to faktu ze z was beka i tak

s-08-13-564289.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...