Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika/Client mastera serwer Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|    Głupie reklamy :D

|

|

|

|

|

|

\/

Witam

Poszukuję Technika/Client Mastera na serwer Hamachi

Oczekuję:

-Umiejętność dodawania nowych broni,zbroi,biżu 

-Umiejętność wgrywania questów i diffów

-Umiejętność edytowania klienta

-Umiejętność edycji handlarzy i innych drobnych rzeczy

-Dużo wolnego czasu

-Dobrego kontaktu

-Uczciwości

Oferuję:

-Range [GM]/[HA] na serwerze

-Dostęp do plików

-Uczciwość

-Dobry kontakt

-Dużo wolnego czasu

Aby uniknąć zaraz pytań co ja robię na serwerze większość osób pomyśli sobie pewnie jakieś dziecko chce tylko GM'a na serwerze i się pobawić otóż wypiszę wam na dole moje umiejętności 

-Umiejętność wgrywania broni,zbroi,biżu

-Edycja klienta

-Wgrywanie questów i diffów

-Hoster

Dodam kilka informacji o mnie:

Mam na imię Mateusz mam 17 lat pochodzę z Warszawy od kilku lat gram w metina ale od jakiegoś miesiąca zainteresowałem się tworzeniem serwerów prywatnych głównie chodzi o hamachi gdyż nie jestem osobą doświadczoną i nie chcę porywać się na dedyki które padną po kilku godzinach dlatego potrzebuje osoby która pomoże mi stworzyć jeden z najlepszych serwerów hamachi oczywiście nie chodzi mi o serwery tak zwane gotowcami na których są wgrane czyste pliki i zero edycji jeżeli serwer wypali po jakimś czasie może pomyślimy o serwerze dedykowanym ale jak pisałem wyżej nie jestem na tą chwile chętny dlatego bardzo proszę o szybki kontakt na GG

Szukam osoby która umie posobne rzeczy co ja aby podzielić się pracami na serwerze ponadto bardzo dobrzy będzie jeżeli dana osoba będzie umiała takie umiejętności jak

-Dodawanie map,petów i mountów

-Edycja questów

-Oraz wygrywanie jakiś bardziej rozwiniętych systemów w grze

Oczywiście te rzeczy są niewymagane oraz dodatkowym + byłoby aby taka osoba podzieliła się tymi umiejętnościami gdyż chcę się rozwijać i uczyć się nowych rzeczy 

Kontakt:

GG:50483182

Pw na MPCforum

PS. Bardzo przepraszam głównie za błędy interpunkcyjne ale nie zwracam uwagi na nie na takiego typu forum

Pozdrawiam Enyomuse i zachęcam do współpracy 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

@Odświeżam 

Powodzenia

Dzięki zapraszam na pw lub gg  

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Polecam pomagał mi przy serwerze dobrze się z nim współpracuje :)

Powodzenia 

Dzięki

Serwer hamachi to juz W ogóle odpada kolego ;/

Nikt cię nie zmusza jak pisałem w temacie moim zdaniem mam małe doświadczenie i wole postawić dobry serwer hamachi aby zdobyć doświadczenie niż dedyka na kilka minut lub godzin ,który bez dobrych zabezpieczeń padnie po 2 aby postawić dedyka trzeba mieć duże zaplecze finansowe a wątpię aby ktoś zainwestował w niedoświadczony team. Jeżeli masz doświadczenie możesz sobie stawiać dedyka ,który jak myślę w dzisiejszych czasach nie postoi tydzień 

Zapraszam zainteresowanych na gg lub pw 

Pozdrawiam Enyomuse 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

To mało wiesz o dzisiejszym rynku. Teraz jest tak jak w latach 90 ;/ Dyskryminacja i korupcja. A także, przekręty w sprawach mt2. Pisz GG.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Nadal aktualne 

Zapraszam chętnych na gg 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Posada aktualna zapraszam na gg gdzie mogę opisać trochę serwer i co już zrobiłem 

@  Przepraszam za odświeżenie przed upływem 24h ale raz godzina idzie normalnie a pózniej o 1h wcześniej 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Polecam pana miałem okazję pograć trochę na serwerze głównie sprawdzić bronie,zbroje i ich dmg a także kilka innych rzeczy i jak projekt zostanie skończony będzie to najlepszy w tej chwili hamachi jaki powstanie 

Opublikowano

Aktualne

@Zapraszam na gg po więcej informacji 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...