Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kopiowanie itm

kubat164V8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie,Czy istnieje jakiś sposób na kopiowanie ? Jak go wykonać ? W grę nie wchodzi kopiowanie portalem gdyż nie zawsze działa itp.. Wiem że istniej bo na pewnym serwerze xrc ktoś kopiował itm,na 1 serwerze wbiłem do 1 gildii i co tam miel iw skrzynkach ? 20 setów prot 4 nazwanych 1 2 3 4 (helm 1 buty 4 itp) 2 stacki koxow 30 stacków tnt i wiele innych rzeczy a także miecze i łuki.Co najlepsze wszystko miało tą samą nazwę.Serwer choć był ogarnięty były autorskie gildiie itp to nie grało tam zbyt dużo osób więc to że tamto eq zdobyli sami nie wchodzi w grę (zwłaszcza że w tamtej gildii nie było zbyt dużo ludzi a niektóre itm co były "skopiowane" miały nie tylko nazwe taką samą,ale też użycia) Będę wdzięczny za pomoc. I jeśli w złym dziale to napisałem (nie wiedziałem w jakim napisać) to proszę o przeniesienie tego tematu do poprawnego działu

Opublikowano

Zależy od serwera, większość sposobów o jakich słyszałem nie działa albo działa na konkretnych bugach, z konkretnymi pluginami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...