Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot - Ryzyko

tomekbobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jakie jest ryzyko dostania bana na fishbocie ?

Ustawiam go tylko jak jestem na kompie i co 2-3 minuty doglądam w razie przybycia GM`a, nigdy nie zostawiam na noc itp.

Moga mnie zbanowac po jakis logach albo cos ? czy tylko jak GM zobaczy ? i jakie jest ryzyko

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Jeśli przy nim czuwasz i będziesz reagował na akcje GM to raczej uda Ci się uniknąć bana.

Właśnie, bo dzisiaj np. GM na globalnym chat'cie (serwer TBD) prosił graczy o nicki botów...

Czyli wynika z tego to że oni z logów nic nie mogą zrobić :x

Opublikowano

ja często siedzę na fb bo lepiej łowi i raz łowiłem przy samym GM'ie pisał wtedy z graczami obok mnie a mi nic nie zrobił więc wątpię że bana dostaniesz chyba że napisze do cb a ty mu nie odpiszesz

Opublikowano

Osobiście na TBD cisnołem sobie na exp bocie do 30 nikt nigdy sie nie spinał następnie ustawiłem sobie fb rybki sobie zabijalem bez zadnych opcji zeby wszystko do eq wpadało 

Na następny dzien ustawilen fb lecz dalem zeby zabijal ryby i je wyrzucal po 30 min ban nie wiem czy to przesto jak myslicie?

Moze maja to jakos ustawione bo fb nie wywala odrazu i nie odrazu otwiera ryby tylko za nastepnym ciagniecie wedki dlatego radze samemu sobie otwierac i wywalac ryby

Opublikowano

Jeśli zerkasz na niego co 2-3 min to masz spore szanse na bana, gm czeka z 1min na odpowiedź. Najlepiej idź tam gdzie łowi najwięcej osób i od czasu do czasu napisz coś na ogólnym czacie

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Łowie na kanale ch1 m1 w jinno zawsze stoi koło mnie około 5-10 osób i pisze co jakis czas cos na czacie z niby nie jestem botem xD, a co do tego wyrzucania i zabijania ryb to niewiem, mam nadzieje ze nie wyłapie bana, narazie chce tylko zarobic na jakiegos fms`a +7 i koncze z fishbotem

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Nie wyrzucaj przedmiotów, pisz na czacie czasami, zerkaj na metina.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...