Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Wie ktoś jaki emulator do WarZ będzie dobry , najlepiej bez snajperek (jeśli już są to strasznie ograniczony loot owych snajper)
I druga najważniejsza rzecz bez cheaterów znacie jakiś dobry ?:C

Opublikowano

polecam DeadZ wiele nowych map/przedmiotów bardzo ciężko znalesc snajperkę (jeszcze nikogo nie widzialem z snajperka a gram 2 miesiace może )

teraz wprowadzili 50 % mniej potrzebnego EXP do WSZYSTKICH SKILLI 

ale emulator płatny 

tu link 

DeadZ [STRONA] || Częste Update, nowe mapy, antycheat XignCode3. - Płatna rejestracja

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

polecam DeadZ wiele nowych map/przedmiotów bardzo ciężko znalesc snajperkę (jeszcze nikogo nie widzialem z snajperka a gram 2 miesiace może )

teraz wprowadzili 50 % mniej potrzebnego EXP do WSZYSTKICH SKILLI 

ale emulator płatny 

tu link 

DeadZ [STRONA] || Częste Update, nowe mapy, antycheat XignCode3. - Płatna rejestracja

hmm...

Ogólnie twoja wypowiedz lekko ssie :D

1.karabin wyborowy znaleźć trudno(i dobrze bo dzieciaczki by sie bawiły), ale mają ludzie i z nich strzelają

2."50 % mniej potrzebnego EXP" ówno prawda, zrobili to tylko do górnej gałęzi a reszta jest tak jak była

3.te mapy które pododawali to ja nie wiem po co to jest wgl... jak by nie mogli zostawić 2xColorado i 2xWaterway i jakąś 1xPVE do expa

4.albo AC został już zhakowany albo niektórzy znają komendy admina, bo niedawno grając widziałem jak 1 typek(GangsterBoy) teleportował się na plecy gracza i go zabił

5. "Częsty Update" racja częsty ale 80% rzeczy które piszą że dodali to ich nie ma soo ;)

A co do tematu

To polecam jednak ten DeadZ, bo ogólnie nie ma nic innego na ten czas na rynku emulatorów :D (Ew. zobaczy sie co do RevelationMMO)

Opublikowano

Pograłem na stargatez , lipa sporo cheaterów , typek z nickiem Pomidorowy lata na no-clipie , inni na esp bądź innych gównach .
DeadZ odpada , nie mam zamiaru tracić znów pieniędzy.(znów dlatego że miałem konto robione kilka miesięcy temu ,zapomniałem "tajemniczego słowa" i już mam po koncie ^^
Chyba że mielibyście klucz do oddania ^.^

Jakieś lepsze/inne propozycje

Opublikowano

Pograłem na stargatez , lipa sporo cheaterów , typek z nickiem Pomidorowy lata na no-clipie , inni na esp bądź innych gównach .

DeadZ odpada , nie mam zamiaru tracić znów pieniędzy.(znów dlatego że miałem konto robione kilka miesięcy temu ,zapomniałem "tajemniczego słowa" i już mam po koncie ^^

Chyba że mielibyście klucz do oddania ^.^

Jakieś lepsze/inne propozycje

Pomidorowy nie jest hackerem to dobry doświadczony gracz . Może  zna jakieś glitche  nic po za tym

A po za tym nie ma esp jak już jest to masz bana perma i koniec bajki chyba że koleś mam hwid bypassa .W co wątpię

­

Opublikowano

Pomidorowy jest glitcherem bądź ma no clipa , właśnie wrzucam filmik z nim więc dostanie bana albo za to albo za to.
Jeszcze Ci powie że zalogował się za tobą a 5 sekund wcześniej trzech typów zabił.

Opublikowano

Pomidorowy jest glitcherem bądź ma no clipa , właśnie wrzucam filmik z nim więc dostanie bana albo za to albo za to.

Jeszcze Ci powie że zalogował się za tobą a 5 sekund wcześniej trzech typów zabił.

Jeżeli to glitch to nie ma perma ;)

­

Opublikowano

Na filmiku jest tylko pokazane jak wylatuje z pod podłogi więc zobaczymy co powiedzą administratorzy ^.^

Więc chcę zobaczyć ten niby film

@topic

Zombie BattalionZ

­

Opublikowano

Na filmiku jest tylko pokazane jak wylatuje z pod podłogi więc zobaczymy co powiedzą administratorzy ^.^

Daj link do tego filmiku bo z ciekawości chciałbym to zobaczyć :)

@Top

DeadZ nawet spoko tylko że ogarnęli komendy admina gracze i jest lekka ujowa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...