Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Serwer Mu-Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo :)

Już dłuższy czas szukam serwera MU Online, który będzie miał dosyć dobrą aktywność graczy, nowy, reset w niedalekiej przeszłości oraz serwer, który będzie miał przyszłość, a nie rozpadnie się jak większość nowych.

Oto kilka wymagań, które stawiam serwerowi:

Wersja: Nie ma znaczenia, choć najlepiej sezon bez wingów 3lvla.
Exp: 30-50
Drop: 30-60
Reset: 400 lvl

Co do resetu, chciałbym, aby po wykonaniu resetu lvl cofnął się do np. 220 za pierwszym resem, ale, żeby staty nie kasowały się, podobnie do serwer X-World, bądź Underground. Dodatkowo chciałbym, aby między resetami był czas, który należy odczekać, aby wykonać kolejny reset.

Wszystkie najważniejsze informacje podałem. Jeśli czegoś nie ma, to znaczy, że nie jest aż tak istotne. Jeśli znajdzie ktoś serwer o podobnych danych, różniących się jedynie częściowo, to proszę podać, a ja go sprawdzę.

Najlepiej jeżeli ktoś będzie zakładał serwa, bądź zna jakiś, który jest jeszcze świeży również proszę o podanie, będę wdzięczny.

Serdecznie dziękuję
Opublikowano

Co do serwera to polecam tutaj angelsmu.com serwer 50x. Średnio online jest 450osób. Jest Polska gildia, która jest skora do pomocy. Na serwerze ciągle się coś dzieje. Kiedy się tam zalogowałem trafiłem akurat na event prowadzony przez GMa i wpadło mi 2 itemki które sprzedałem i zakupiłem sprzęt pod siebie :) Polecam. Co do resetów to tutaj po resecie od nowa się expi i zostaje 600pktów do rozdania po 1rr. Jeżeli zależy ci na tym by punkty się wcale nie kasowały to możesz tam zagrać ale na serwerze 200x. Pozdrawiam

Wiem, że wszystkich twoich wymagań to nie spełnia, jednakże myślę, że skoro nikt nie dał odpowiedzi po takim czasie to ten serwer może Ci się spodobać.

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...