Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

End game, pytanie.

XmaxiorX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie odnośnie end game'u otóż nie grałem jeszczę w tą grę, ale zastanawiam się nad kupnem. Jak wygląda end game w samej podstawce, bo z tego co się orientuję to tryb przygody jest odblokowany dopiero po zakupie dodatku. Moje pytanie jest następujące : Jak przejdę raz kampanię do co się robi dalej, kolejny raz się przechodzi kampanię czy jest jakaś inna opcja. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi to opsiał.

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Ale grając na samej podstawce, bez dodatku, dużo stracę ?

I czy będę mógł grać z kolegą, który ma ten dodatek ?

Opublikowano

Będziesz mógł grać z kolegą do końca Aktu IV.

Potem cię wywali do menu a on gra dalej.

Opublikowano

Ale grając na samej podstawce, bez dodatku, dużo stracę ?

I czy będę mógł grać z kolegą, który ma ten dodatek ?

wszystkie przedmioty zdobyte na 60 na podstawce bedziesz mogl wywalic do kosza przy crapach na 70 wiec caly twoj czas na zdobywanie tiemow pojdzie sie walic 

end game to w 100% tryb przygody - zlecenia czyli rozne misje(w tych samych lokacjach ale inne misje, za kazdym razem losowe) za ktore dostajesz fragmenty do otworzenia riftu i woreczki za zrobienie wszystkich w jednym akciez roznymi itemkami w tym legendami mozliwymi do zdobycia tylko z woreczkow, misje mozna powtarzac w nieskonczonosc a "odswiezac" wychodzaci wchodzac do gry itp

no i rifty do ktorych msuisz miec 5 sztuk fragmentow z zlecen, losowa sklejka losowych map z wszystkich aktow z losowa "pogoda" ciemno jasno itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...