Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malphite MID AP

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myslicie o kamieniu pod ap? Ja buduje go zazwyczaj athene - > dfg - > rabad - > zhoniya - > socceryXD - > Lichbane/Obyssal/Sytuacyjny

Po 6 Lv miazdzy burstem. Wystarczy harasowac z Q potem ulcik E q i masz killa. Gralem na lulu bylo early ciezko po 6 wygrywalem trade'y.

Opublikowano

Jest dobry jeżeli uda ci się przetrwać weak early game i nie będziesz odstawał od creepów przeciwnika, bo przeważnie mider to range champion, a nie melee, a malph to raczej burst mid. Potem dużo robi, i papierem nie jest.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Raczej nie. Malpha pod ap jedzie większość teraźniejszej mety w laning phase.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Malpha jada w early takie postacie z zasiegiem etc. Ja zaczynam z flaskiem 3 poty na hp ew poczekam na ta 4 pote staram sie nie dawac przeciwniowi szans do pushowania bo wtedy najwiecej sie traci creepow,co jak co ale malphitem to latwo csowac pod turretem nie jest. Maxuje Q potem E,W nie biore tzn biore jak mam wymaxowane Q i E.

Ciekawe jakby sie sprawdzil taki burst z yasuo tzn Malph burstuje yasuo ultem dobija,bo narazie to kazdy gra mid yasuo malph top tanky lecz ciekawe jaby to wygladalo jaby tai 700 ap malph wlecial w tf z yasuo.

Opublikowano

To może działać na lane , ale generalnie nie polecam , bo co w tf ? Malph ma się wbić z ulti , zrobisz to i nawet załóżmy , że kogoś zabijesz to  jako , że jesteś papierem bo idziesz , padasz od razu i wtedy teamt zostaje bez APC , kiepska sprawa .

Opublikowano

Lol. Ulti w 5 kiepska sprawa,malph robi za dps i cc w tf taki jednostrzalowiec mozna powiedziec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...