Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto , co uważa o gierce Aion?

JalokimPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć czy opłaca się ściągnąć grę Aion. Chce się dowiedzieć czy rozgrywka jest sympatyczna i warta uwagi. Piszcie swoje opinie , uwagi i zalety. Z góry dzięki ;)

post-1106408-0-16495600-1398946477.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem gra nie najgorsza ale system F2P jest zjebany na maxa. Na wyższych lvl-ach bez gold packa nie pograsz. Możesz go sobię kupić za walutę w grze ale to też tak tanio nie wyjdzie. Bez gold packa nie możesz handlować np. ze znajomymi, otwierać sklepu, masz ultra długie czasy na instancje itp...

Opublikowano

Moim zdaniem gra nie najgorsza ale system F2P jest zjebany na maxa. Na wyższych lvl-ach bez gold packa nie pograsz. Możesz go sobię kupić za walutę w grze ale to też tak tanio nie wyjdzie. Bez gold packa nie możesz handlować np. ze znajomymi, otwierać sklepu, masz ultra długie czasy na instancje it

Z tego co wiem tego gold packa sie kupuje na zawsze, wiec problem wydać 15 zł, czy ile on kosztuje?

Opublikowano

Z tego co wiem tego gold packa sie kupuje na zawsze, wiec problem wydać 15 zł, czy ile on kosztuje?

Gold pack jest na 30 Dni a nie na zawsze, na 30 dni kosztuje 30 zł.

Opublikowano

Gold pack jest na 30 Dni a nie na zawsze, na 30 dni kosztuje 30 zł.

no to chyba można grać do ktoregos levela bez gold packa, kupić raz, uzbierać tyle kasy, zeby moc go ciagle kupować

Opublikowano

Postanowiłem pobrać tą gierkę i już jestem załamany... Zostawiłem pobieranie i wyszedłem z domu. Po 4 godzinach wróciłem i pobrało się tylko 22% z 2 działu. A działów jest 9... Jak to się będzie tak pobierać , to do końca tygodnia się nie pobierze :(

Opublikowano

Postanowiłem pobrać tą gierkę i już jestem załamany... Zostawiłem pobieranie i wyszedłem z domu. Po 4 godzinach wróciłem i pobrało się tylko 22% z 2 działu. A działów jest 9... Jak to się będzie tak pobierać , to do końca tygodnia się nie pobierze :(

Reszta ściąga się wile szybciej, poza tym jak ściągnąłeś pierwszy to możesz spokojnie grać.

Opublikowano

Ooo... Faktycznie , można uruchomić gre , tylko że jak ją włanczam to jest tylko ekran startowy i czekam , czekam i nic... Ale z tym jeszcze pokombinuje. A jeśli chodzi o uruchomienie gry , gdy się jeszcze do końca nie załadowało , to jest bez sensu... KTO TO WYMYŚLIŁ???

Opublikowano

Aion normalnie tak ścina czy to tylko u mnie? Uruchomiłem i ścinało mi... To z czasem minie czy to zależy od sprzętu?

Sądzę że zależy od sprzętu bo u mnie płynnie dziła :)

Opublikowano

Ja się nie znam , ale zwykle jest tak że mój komp jest za słaby na wszystko :D 

Parametry:

Procesor:Intel® Core Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2CPUs), 2.36GHz
DirectX: DirectX11 
Karta Graficzna: Nvidia quadro fx1700
Bios: Phoneix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A00
RAM: 4096MB RAM
Mikroukład/Płyta główna: Quardo FX 1700

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...