Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Server

adi99812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz cos sie stalo, loguje mnie bez problemu, ale nie moge zalogowac sie na postac. Jakby mapki byly zbugowane. Mam serwer bez hamachi wiec portmap nie potrzebny. Wraca do wyboru postaci. Nagle to sie stalo. Jak sie wlacza serwer, wyglada to tak jak by mialo pokazac sie /bin/sh, ale wyskakuje cos error mount... dokladnie niewiem. A po wpisaniu ./start ciagle sie serwer laduje, ale nie stoi w miejscu. Moze to cos z plikiem game? Dzis podmienialem go z tym nickiem kolo postaci (http://rs919.rapidshare.com/files/362788518/game.rar) http://www.mpcforum.pl/topic/118665-tutorial-poziom-kolo-nazwy-postaci/page__st__106. Jest to wypowiedz Goltarn'a, ale restartowalem serwer i wszystko bylo dobrze, ale nicku nie bylo. Przywrocilem moje game na oryginalne i nie da sie zalogowac. Prosze o pomoc!

Opublikowano

Też to mam xP Ale to chyba przez clienta ;> ja jak grzebie też w cliencie to mi sie tak robi xP

Nie, zainstalowalem metka w inne miejsce na nowo, wrzucilem spol i to samo.

Opublikowano

Oznacza to że IP i port 11002 dostał prawidłowo skonfigurowany...

Więc jest źle zrobiony Launcher lub Spolszczenie.

To nie wina Game, jedynie jeszce folderu map ...

Opublikowano

Oznacza to że IP i port 11002 dostał prawidłowo skonfigurowany...

Więc jest źle zrobiony Launcher lub Spolszczenie.

To nie wina Game, jedynie jeszce folderu map ...

No nikt mi nie pomogl :]. Nagle zresetowalem serwer i wyskoczylo bin/sh, zrobilem wszystko dobrze i juz nie wyskakuje ten blad przy wlaczaniu. Zaraz dam edita i powiem czy dziala.

Ale pisze cos ./auto.sh : ./game 1_1: Permission denied. Jak to naprawic bo nie dziala. Teraz jest blad polaczenia z serwerem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...