Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

9x przegrana z rzędu

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż miałem dawno temu silvera. Grałem tam 3 gry i przegrałem, potem spadłem i grałem teraz 6 gier w brązie i wszystkie przegrałem czyli razem mam 9 przegranych bez ani jednej wygranej. Możecie powiedzieć o co chodzi? Ja nie wytrzymuje już ja się staram ale to na nic.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Przewietrz się, to Ci dobrze zrobi :)

Jak Ci w grze nie idzie, to nie dopuść do lose streak i przestań grać na jakiś czas.

Z rage podczas gry nie wygrasz. :D

Opublikowano

Przewietrz się, to Ci dobrze zrobi :)

Jak Ci w grze nie idzie, to nie dopuść do lose streak i przestań grać na jakiś czas.

Z rage podczas gry nie wygrasz. :D

Przestań grać na jakiś czas??

Ja grałem rankedy w lutym i potem spadłem i nastepnego grałem w marcu i teraz ostatnio zagrałem dopiero dzisiaj i co?? Przegrałem, co zrobisz? Nic nie zrobisz...

Edit:

UP@ Ale ja nie gram tak ranked po rankedzie, ja gram z dużym odstępem czasu już z 3 miesiące

Opublikowano

Zrób sobie przerwę od rankedów lub ogólnie lola na kilka dni. To serio pomaga ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

@up miałem przerwy ale i tak to nic nie da, 2 rankedy przegram i juz mam brąz II i potem bede mial Drevno V

Edit@

Jest tutaj jakiś smurf co by mnie troche pocarrował do silvera, bo jak już mówiłem mam złe rankedy i solo ich nie wygrywam.

Opublikowano

Nie warto grać np. 10x pod rząd, bo wtedy idzie coraz to gorzej, szczególnie, kiedy się przegrywa. Odpocznij trochę i zagraj ponownie. :)

Opublikowano

Witam, otóż miałem dawno temu silvera. Grałem tam 3 gry i przegrałem, potem spadłem i grałem teraz 6 gier w brązie i wszystkie przegrałem czyli razem mam 9 przegranych bez ani jednej wygranej. Możecie powiedzieć o co chodzi? Ja nie wytrzymuje już ja się staram ale to na nic.

Najwidoczniej nie umiesz grać.

Być brązem na EUNE i jeszcze tam przegrywać to ja bym musiał się bardzo starać ,by na moim smurfie tam wylądować X-D

47990292595971448862.png

Opublikowano

Nie warto grać np. 10x pod rząd, bo wtedy idzie coraz to gorzej, szczególnie, kiedy się przegrywa. Odpocznij trochę i zagraj ponownie. :)

Tylko ja nie gram pod rząd. Ja zagram sobie 2 rankedy i mam przegrane. Miesiąc pozniej znowu zagram sobie pare rankedów itp

Opublikowano

Może naucz sie grać? . Czemu jakiś typ , jest w stanie wyjść wyżej bez porażki sam pociągnąć team . a ty przegrywasz 9 ranked pod rząd. Miałem Win streak w te wakacje 14 gier , dla mnie to dużo , inny powie że to nic specjalnego , było to właśnie w brązie . Zacznij myśleć jak gold , zacznij oglądać streamy , ochłoń, nie wyzywaj graczy , nagradzaj ich dobrym słowem , a przestaniesz przegrywać , wina leży po twojej stronie nie po stronie 4 innych osób.. 

Opublikowano

Może naucz sie grać? . Czemu jakiś typ , jest w stanie wyjść wyżej bez porażki sam pociągnąć team . a ty przegrywasz 9 ranked pod rząd. Miałem Win streak w te wakacje 14 gier , dla mnie to dużo , inny powie że to nic specjalnego , było to właśnie w brązie . Zacznij myśleć jak gold , zacznij oglądać streamy , ochłoń, nie wyzywaj graczy , nagradzaj ich dobrym słowem , a przestaniesz przegrywać , wina leży po twojej stronie nie po stronie 4 innych osób.. 

Ja staram się grać, ale jakoś też nie można. Ja nie wiem dlaczego jestem w Losing Streak. Streamy oglądam i to nie moja wina że przegrywam ciągle. Ja nie wiem co zrobić. Ja staram sie jak najlepiej grać ale to też wina mojego teamu.

Opublikowano

Zasada jest taka - jeśli masz win ( lub lose ) strike, trafiasz na takich samych ludzi. Czyli jak przegrwasz 9 gre z rzędu, to wiedz, ze ludzie z ktorymi grasz tez nie wygrali ostatnio gier. Jesli chcesz wyjsc z tego, picknij np., shyvane na jungle, bardzo mocny pick ktory niszczy w late.

Opublikowano

@up miałem przerwy ale i tak to nic nie da, 2 rankedy przegram i juz mam brąz II i potem bede mial Drevno V

Edit@

Jest tutaj jakiś smurf co by mnie troche pocarrował do silvera, bo jak już mówiłem mam złe rankedy i solo ich nie wygrywam.

A mam pytanie. Jest może jakiś smurf który by mnie troche pocarrował??

A może grać nie potrafisz i brąz to dywizja dla ciebie ? Skoro grasz jak "Silver" to do niego wejdziesz -.- Daj nick w lolu, chcę zobaczyć te twoje gry.

Opublikowano

@up nie jestem jakiś op gracz ale staram się jakoś grać

mój nick to Groxill

i zauważ ze mam ciągle przegrane, nawet normale to co ja mam zrobić?

Opublikowano

@up nie jestem jakiś op gracz ale staram się jakoś grać

mój nick to Groxill

i zauważ ze mam ciągle przegrane, nawet normale to co ja mam zrobić?

26 min a ty masz po 120 farmy? Osobiście mogę tyle posiadać w 15min xD

4 mecze słabo grałeś, a 2 nafeedowałeś, jeżeli nie potrafisz carrować to idź na suppa lub mainuj mida/jungle i wtedy carruj.

Opublikowano

gdy zaczynasz gre rankingową to nie pisz na jaką linie idziesz, tylko jaką potrzebuje Twój team - robię tak kiedy mam nieudane gry i liczę na team(zazwyczaj to jest support, a nawet lubię tą rolę). Graj normale jeżeli ci nie idzie i rankedy startuj kiedy masz chęć.

Opublikowano

26 min a ty masz po 120 farmy? Osobiście mogę tyle posiadać w 15min xD

4 mecze słabo grałeś, a 2 nafeedowałeś, jeżeli nie potrafisz carrować to idź na suppa lub mainuj mida/jungle i wtedy carruj.

wiesz jakie ja miałem cięzkie gry? Zobacz ze w historii mam 8 przegranych a kazda z nich byla w cholere cięzka

Opublikowano

na dwór wyjdź, odpocznij 1 dzień, a potem jak wejdziesz na soloq to staraj się być wyluzowanym.

eat

Opublikowano

U mnie sytuacja wygląda tak, że będę miał loss streak(3) a za czwartym meczem idzie już tylko w górę i miewam do 10 zwycięstw.

Opublikowano

A co sądzicie o tych postaciach na rankedy:

Kayle

Yasuo

Jax

czy warto nimi grac i czy da rade pocarrowac?

znacie jeszcze jakies postacie do carrowania oprocz lb i cassio bo nimi nie lubie grać

Opublikowano

Powiem ci tak jak zagrasz yasuo musisz mieć jakiegoś ziomka co będzie dobrze z nim działał np : Vi do jungli ,Malphite/wukong top. to wtedy lajtowo wyccarujesz 

minionek_5956.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...