Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Katarina

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wymainowałem katarinę, a do każdego maina kupuję skina :) jakiego mi polecacie? Każdy jej skin w jakimś stopniu mi się podoba, więc wybór dla mnie jest bardzo trudny (musiałbym kupić 2/3). Za wszelką pomoc nagradzam :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Jeżeli dobrze pamiętam, to dzwoneczek jest niedostępny. Katarina Piaskowej Burzy - IMO ten skin jest najładniejszy, ponieważ ma ładnego splash-arta oraz dobrze prezentuje się w grze.

Opublikowano

Według mnie Kocica i Dzwoneczek są najlepszymi skinami do niej ;).

Ale skoro są one nie dostępne już to tak samo jak Mistrzu, polecam Piaskowej Burzy. Bardzo fajnie prezentuje się w grze.

Jakby co to w czerwcu będzie przez chwile dostępny skin Red Card Katarina. Też fajny ;)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Kitty Cat Katarina oraz Sandstorm Katarina. Te dwa skiny są boskie, chociaż Mercenary Katarina też wymiata. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Teraz z dostępnych to sandstorm katarina, fajny art, fajny model plus jako jedyna nie licząc dzwoneczka  ma zmienione particles skilli.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Imo dzwoneczek, świetny art, bardzo dobrze prezentuję się w grze.

Opublikowano

Ja bym obstawiał za Dzwoneczkiem - świetny wygląd w grze i art. Moim zdaniem jest to najfajniejszy skin do niej. Bierz i się nie zastanawiaj, bo warto ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...