Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa World - Kolejne info o trainerze

GoRecordUpload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy MPCForum !

Dziś rozgrywając mecz w Fifa World pod koniec meczu był wynik 1:1. Nie był to satysfakcjonujący mnie wynik, ale to nie o to chodzi.

W ostatniej chwili koleś dodał sobie 2 gole i skończył to wynikiem 3:1.

Był to koleś z drużyną o nazwie "Kosmiczneodbyty". Trochę się zdenerwowałem, ale po chwili pomyślałem "To już jest trainer ?"

Z ciekawości wbiłem do wujka google i poszperałem. Znalazłem temat na elitepvpers, że koleś ma trainer do sprzedania (to na 100% ten).

Tylko jego cena wynosi 25 euro co na złotówki wynosi ok. 80-100 zł. Reasumując. Trainer już jest, wystarczy czekać aż ktoś go nam udostępni.

Jeśli ktoś będzie miał ten trainer i zechce go udostępnić dla forumowiczów to bardzo bym prosił o dodanie go do spisu poradników. Pozdrawiam.

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Odkryłeś Amerykę kolego ;) Ten trainer co on chce sprzedać wywala przeciwnika z gry :) A ten co Kosmiczneodbyty używał był na tym forum.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Odkryłeś Amerykę kolego ;) Ten trainer co on chce sprzedać wywala przeciwnika z gry :) A ten co Kosmiczneodbyty używał był na tym forum.

Akurat chciałem tylko poinformować forumowiczów, że jest porządny trainer do tej oto Fify, a ten co używał Kosmiczneodbyty ani razu nie wpadł mi w oko przeglądając forum. Możliwe, że zrobił to przez CE, w co wątpie.

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...