Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dla zabawy do 3150 IP

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mój kolega zaczyna grę w lola, także ja założyłem sobie smurfa aby z nim pograć, bo jak grałem na głównym koncie to dobierało ciągle 20 lvl'e, a on sobie nie radził ( no chyba wiadome ) . Tak więc poszukuję jakiegoś taniego championa do 3150 który sprawiał by mi sporo funnu z gry. Oraz nie chce aby to raczej nie byli Ci sami championi których posiadam.

Postacie które mam: ( są to z moich 3 kont, nie z 1 ) A i na dodatek nie chce gragasa, zwróciłem go bo mi się już nie podoba RIP GRAGAS MID [*] 

http://scr.hu/1eal/pcfau

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Twitch :)

Sam nie wiem, najbardziej się zastanawiałem nad akali lub heimerem,ew kassadinem.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Akali lub katarina... Dobrze zbudowane same potrafią wygrać, bo na tych lvlach nikt nie będzie cię focusował...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Akali lub katarina... Dobrze zbudowane same potrafią wygrać, bo na tych lvlach nikt nie będzie cię focusował...

Katarine mam na innym koncie, a Akali grałem już nie raz jak było w rotacji, i rozpierdala ;P . Ale je nie wiem czy jakoś tak bardzo chce broken shita ;P . Ja bym sobie chętniej czymś zagrał co wymaga skilla.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

leblanc

- burst niesamowity

-aoe w

-ult mały cd ze sporym dmg

- budujesz dfg i masz wszystkich na combo, nawet tanków

- stun

- silence

do pobawienia sie

Opublikowano

leblanc

- burst niesamowity

-aoe w

-ult mały cd ze sporym dmg

- budujesz dfg i masz wszystkich na combo, nawet tanków

- stun

- silence

do pobawienia sie

Taa, ale mam lb na innym końcie, i wiem, że ona przynosi bardzo dużego funna z gry, ale ja kurde.. chce testować nowe postacie.

Heimerdinger to ciekawa i śmieszna postać. :)

• mocny DMG,
  • łatwa farma,
  • stun/slow,
  • mocny burst,
  • ciekawa mechanika gry.

Dzięki i chyba własnie se jego kupię 

@Edit kupiłem dziadziusia ( zileana )

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Fizz 

Plusy:

- posiada dash zadający dosyć spore obrażenia
- posiada umiejętność uniemożliwiającą wrogim bohaterom wycelowanie umiejętności w Fizz'a
- bardzo mobilny bohater (skille Q i E)
- passive zapewnia brak kolizji z minionami oraz bohaterami (taki mini ghost działający bez przerwy)

Minusy:
- słaby lane sustain
- skill E (unikanie umiejętności przeciwnika) wymaga ZNACZNEGO refleksu (pozwala unikać umiejętności zaledwie przez 0.75sekundy)
- ultimate to skillshot (rzut rybą, która leci dosyć powoli), którym można dosyć łatwo nie trafić

Licze na lajka czy coś tam

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...