Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem permanentnego bana - co zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostalem stałego bana na jednym z serwerow (TBD). mam stale ip. Kiedy ja chce sie zalogowac jest napisane tylko "zostaniesz polaczony z serwerem" i nic. Co mam zrobic? Wszystkie moja konta zostaly zablokowane

Opublikowano

No co zrobisz ? Nic nie zrobisz...

Tylko zmiana IP pomoże :) W przypadku stałego IP możesz poprosić swojego dawcy internetu, żeby ci zmienił :P

Opublikowano

Gdybyś dostał bana pisało by " twoje konto zostało zablokowane" a nie że zostaniesz połączony. Dostałeś info na email o banu? jak tak to możesz złożyć prośbę o unbana na ich supporcie lecz wątpię że Cię odbanują 

#JebacSygnatury

Opublikowano

a nie da sie tego zrobic samemu? Jesli mialby mi zmienic to IP to co on by musial zrobic? tzn ile by mu to zajelo? 

Oczywiscie zapomnialem dodac , ze uzywalem m2boba , wszystkie moje konta zostaly zablokowane a ja juz nie moge sie z zadnego innego konta zalogowac na ten serwer. Jest tylko komunikat "zostaniesz polaczony z serwerem" i nic wiecej sie nie dzieje , ale na inne serwery moge zalogowac

Opublikowano

Spróbuj zresetować router, aczkolwiek, jeżeli masz stałe IP - to raczej nic nie da.

Musisz zadzwonić do dostawcy, aby zmienił adres IP na inny, ewentualnie poszukaj programów, które działają niczym proxy, z innym zastosowaniem.

Opublikowano

Nie chce zaśmiecać ale jak dostałem np.Bana na koncie za bota a na tym samym emailu miałem inne ;c to moge prosic o UB dla tych kont na których nie miałem zadnych haxow? :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Probowalem juz slynnym programem JonDo, lecz z tego co zauwazylem tylko blokowale routera i nic nie pomoglo. Senk w tym , ze wczesniej tez dostalem takiego bana na Negrosie , na negrosa takze nie moge zalogowac. 10 dni botuje na m2bob z czego wynika , ze za kolejne 10 dni tez moge dostac takiego bana. Troche tak bedzie glupio dzwonic co 10 dni i prosic o zmiane ip. Pomocy :c

Opublikowano

Tak tez zrobili , wszystkie konta powiazane czyli te na ktore dawalem rzeczy czyli moje tzw "sortowniki" bo przekladalem na puste postacie pozniej dopiero na glowne. I te wszystkie boty i sortowniki zostaly zablokowane , ale na serwer sie zalogowac nie moge zadnym sposobem ani reinstall metina , bota routera  nie pomaga.

Opublikowano

Sciągnij cyberghosta i spróbuj wbić na metina, na plu za boty nie banują na ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...