Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana za bola .. Do 2134 roku. Riot powiedział ze bedzie banował wszystkich graczy korzystających kiedykolwiek z tego. (Permban). :/

Opublikowano

Mnie to nawet cieszy z jednej strony, bo gra ma polegać na pracy zespołowej i umiejętnościach, a nie na trzymaniu spacji.

A masz jakieś dowody na bana? :P

Jakiś ss?

Opublikowano

Ja strasze? . Ostrzegam przed utratą konta. Wielu moich kolegów staciło konta. zresztą ja rownież wydałem na nie 340zł i troche mi szkoda. W postaci dowodu riot wysyła ci w sprawie link ze zdjeciem gdzie pokazane jest ze korzystasz z innego skryptu (bol) ... I to jest ich dowod na was a wy nic z tym zrobic nie mo....

Zresztą bol jest wykrywalny ..

Opublikowano

Ja strasze? . Ostrzegam przed utratą konta. Wielu moich kolegów staciło konta. zresztą ja rownież wydałem na nie 340zł i troche mi szkoda. W postaci dowodu riot wysyła ci w sprawie link ze zdjeciem gdzie pokazane jest ze korzystasz z innego skryptu (bol) ... I to jest ich dowod na was a wy nic z tym zrobic nie mo....

Zresztą bol jest wykrywalny ..

Tak jest wykrywalny ale Tylko w Diamondzie i jeżeli grać na Cw xD

innej opcji nie ma.

Opublikowano

ja nie potrafisz tego używać to Twój problem.

Ps. serio potrzebujesz BoLa Vip żeby wyjść z brązu ?? 

Opublikowano

hahaha 241 XDD

I akurat 1 raz zagrałeś i od razu ban xD
Ziomuś bujną masz  wyobraźnie xD

Myślę że temat do zamknięcia,

Pozdr.

Opublikowano

24/1/4 / sie nie zrobiła..

Radze go przypiąć może kogos powstrzyma od korzystania z programu i nie dostanie bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...