Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ISS Zmiany

ZIOM1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnie wydarzenia na głównym forum, skusiły mnie na napisanie tego tematu, więc dla osób które czekają na stare WarZ już się mogą cieszyć, lecz każdy kto teraz ma od cholery rzeczy w GI, może płakać.Wklejam tu kilka potwierdzonych informacji przez SergeyTitov'a .

Wszystko z głownego forum ISS .

Okay - please note that everything below is related to experience that will require you to have new account registered - and yes, it'll be free for you, so you'll be able to play existing ISS and a hmmm lets call it "new experience" for now smile.png

Scary sounds - YES

V1 Colorado - no

V1 size and layout inspired map - YES

Loot - yes and no. New loot tables, guns and ammo will be much more rare

Marketplace as we know it - out

Players driven economy/trades - in

New GI - yes.

GI limitations - yes

Skills - total redo, players will decide what it'll be

Respawn GC revival - out smile.png

And much more.

See you next week for more bits of information

spread the word.

New account=clean empty gi.

Existing servers/accounts/game will remain untouched in this regard so don't worry.

Graphics will be changed. This is for sure. It also being optimized.

Over growth - don't know, I'm personally not a huge fan.

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Hmm, mój angielski jest kulawy i nie bardzo rozumiem o co tutaj do końca chodzi. Zrobią nowe ISS? Wszystkie przedmioty takie jak np: sejfy na serwerach znikną bezpowrotnie? GI również cały zniknie? I kiedy to wejdzie? Patch  na + czy na - raczej?

Opublikowano

Patch ma być prawdopodobnie z premiera H1Z1 ale nie mam pojęcia kiedy ona ma być ;D

Opublikowano

nie jestem pewien, ale H1Z1 ma wyjść 16 maja w formie early access z tym, że to będzie zamknięta beta, która prawdopodobnie będzie kosztować +20$. Po jakimś czasie ma oczywiście być dostępna dla każdego za free.Dlatego też twórcy Warz  próbują utrzymać ludzi na siłę i robią pseudo wielki patch, który to ma zmienić pogląd na warz i sprawić, że każdy będzie zadowolony. Zobaczymy. Jedno jest pewne, kombinują ile się da i chcą wycisnąć maks hajsu od ludzi. Tak samo było w przypadku wydania Dayz Standalone. Jak tylko gra pojawiła się i ludzie zaczęli grać, od razu wypuścili betę Californi w Warz. Co do patcha to chodzą różne spekulacje. Niby global ma zostać i wszystko co do tej pory. Mają powstać dodatkowe serwery, gdzie zostaną wprowadzone właśnie te znane dźwięki, loot ma się respić tak jak kiedyś, a rare itemy praktycznie wcale. Ogólnie ma powstać chyba osobny do tego global i jak twórcy podkreślili stawiają na survival, więc z tego co można wywnioskować wodę i jedzenie ciężko będzie znaleźć. Dodatkowo ktoś tam wspominał o usunięciu 3 osoby i celownika właśnie na tych serwerach. To oczywiście są domysły i to może, a nie musi zostać wprowadzone.

Ja wiem, że takiego Warz jak dawniej nigdy nie będzie. Choćby skały srały. Kiedyś oświetlenie było bardziej ponure, nie było kwiatków i takiej słitaśnej trawki. Ludzie strzelali się dosłownie wszędzie, strzelało się ze wszystkiego i respiło się wszystko od cmagów po magi do snajp (loot bodajże z grudnia). Ja żeby się strzelać nie musiałem iść do clearview, bo w głupim tunelu czy oak widziałem 3 typa. Wszystko było zbalansowane. Nikt nie był tankiem i każdy był na odjebanie. Nie było śmiesznych lockerów i każdy latał z ładnym lootem. Dodatkowo te dźwięki, które jeszcze bardziej dodawały klimatu. Owszem bugów było sporo, cheaterów, którzy zabijali na 500m było dużo (kiedyś każda broń czy to pistolet czy karabin nie miały limitu jak teraz, gdzie pistolety mają zasięg do 100m, a potem nie zadają obrażeń.) no i te spawn campery na drzewach, które czekały aż się zrespisz. Jedyne co w alphie nie podobało mi się to ghosty. Gracze po wylogowaniu i zalogowaniu na jakimkolwiek serwerze byli w tym samym miejscu co wcześniej, ale to po jakimś czasie naprawili. Ogólnie wtedy ta gra była naprawdę wciągająca. Dużo fps i fun na całego. Potem wszystko zaczęło się sypać odkąd doszli te Artemisy i inne nieroby.

Opublikowano

Wiesz "Cziterzy" byli zawsze tego Oni nigdy nie zmienią jak widać, ale ja po prostu tak lubię tą grę, że się mogę doczekać tego Patcha, bo aktualnie nie mogę w ogóle grać bo mam 15 fps, tak się grać nie da, kiedyś miałem po 35 i grałem, więc czekam z niecierpliwością na tego Patcha ;D

Opublikowano

Ja bym się cieszył jakby GI znikneło bo kiedyś cheaty rozwalałóy z aimem a bana się nie dostawało, nawet klonowanie itemów.

Dobrze by było jakby nie było takich kilku serwerów survival i PVP czy coś bo to dziwnie wygląda.

New GI - Yes

Tu chodzi o to że będą czyścić GI? czy dodadzą jakieś nowe tak jak napisał Luki

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Zjedź sobie na dół tam chyba 4 strony i będziesz miał napisane, że bedzię wipe .

Opublikowano

Właśnie Sergey napisał, że gra ma mieć oddzielnego download'a i będą "2 iSS"

Opublikowano

Właśnie Sergey napisał, że gra ma mieć oddzielnego download'a i będą "2 iSS"

Czyli rozumiem że będzie cos w postaci ISS s2. Czyli wszystko co będzie na 1 zostanie, bez wip'a. A powstanie tak jakby 2 serwer ISS ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale nie musisz kupować nowej wersji gry, będziesz mógł korzystać z tego samego konta, więc spoko ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...