Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatek

maciuta01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy już tylko od Ciebie. Pooglądaj trailery i wybierz, który Ci przypadnie do gustu. Ja kupiłbym Drugie uderzenie ze względu na część map z BF3.

Opublikowano

Nie lekceważcie dodatku China Rising. Ja bym kupił China Rising albo Second Assault. Dżungla jest ciekawym miejscem walk.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie lekceważcie dodatku China Rising. Ja bym kupił China Rising albo Second Assault. Dżungla jest ciekawym miejscem walk.

Pisze ze on ma juz China Risinh.Ja bym bral wojne na morzu :)

NonekPL.png

Opublikowano

@UP
Jak grasz technikiem to grak AK 5C (karabinek). Jest on kompletnie OP więc nim będziesz robił sporą siekę.

Osobiście polecam Ci NIE KUPOWAĆ teraz dodatku tylko zaczekać jeszcze chwilę i kupić premium, które teraz na PC kosztuje już 130zł :)

Opublikowano

A mam do was jeszcze pytanie , bo gram technikiem i w którym dodatku dostane lepszą broń ? 

SR-2 PDW dla technika z naval strike robi sieke na bliski dystans, AS Val z second assault jest od niego gorszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...