Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś porady?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce mainować siona ze względu na flare, dobry ult oraz E .

Mój ostatni mecz, mógłby mi ktoś poradzić czy coś w buildzie zmienić czy coś?

Lub jak carrować sionem?

Bo mi sie to niestety nie udało.

SS:

Zestawienie: 

http://postimg.org/image/oct87mnxx/

Podgląd: 

http://postimg.org/image/xnvswo5ir/

A tak pozatym, polaczek jinx.

Jak zwykle, chociaż bardzo sie starasz, nie wdajesz sie w dyskusje.. i tak masz zginąć =.=

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Widzę , że bardzo cię lubią :)  Sionem nie gram za bardzo , moim zdaniem słaba postać , no w każdym razie są lepsze . Co do buildu to tylko ci mogę podpowiedzieć , że powinieneś mieć jakieś deff itemy również tym bardziej , że mieliście tylko malph jako tanka , ale wiesz nawet  jakieś GA na ostatni item było by ok . Po zatem moim zdaniem za dużo LS , botrk , hydra , BF , to jakieś 40%  jak na mój gust lekkie przegięcie . 

Opublikowano

@up

Dzięki za info, poprostu dmg nie potrzebowałem, gdyż miałem 500 AD, AS dostawałem z ulta.

Ale napewno nastepnym razem zamienie BF na Tanky item:)

Jakieś jeszcze porady?

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze - to, że Flara jest dobra na postaci bazujące na auto-atakach, nie znaczy że tacy championi jak Sion czy Poppy staną się nagle dobrzy w jungli.
Wybaczcie, ale Sion literalnie ciągnie pytona w jungli i żadne Feral Flare mu nie pomoże. W sensie - tak - flara ułatwiła mu junglę i to sporo, ale nie sprawi, że stanie się OP.
Byłby wtedy OP w sezonie drugim i trzecim, gdy Wriggle's było mocne.
Oczywiście, możecie wspominać, że wtedy a wtedy dobrze wam w jungli poszło ale chodzi mi tutaj głównie o jego stabilność w jungli a z tym niestety są problemy.
Musiałbyś się naprawdę napocić, aby sprawić by Sion w jungli działał dobrze. 

Nie mówię, że to niemożliwe. Po prostu bardzo trudne.
Jeżeli chcesz się pomęczyć i to uczynić - próbuj. 

Nie jestem pewien, czy ghost to taki dobry spell na niego. Wolałbymm Flasha - ale to Twój wybór.
Nigdy nie buduj sie pod Glass-Cannon. Tak - Sion ma trochę wbudowanego sustainu, ale jeżeli eksploduje w walce to nie zrobi dużo obrażeń. Spirit Visage lub Randuin (Najlepiej oba) to podstawa. Poza tym, budowałeś się w Glass Cannon bez krytów - nie jesteś AD casterem, opierasz się na  autoatakach, wiec dobrze mieć trochę krytów, jeżeli juz musisz budować się w taki sposób.

Spróbuj Wriggle>Hydra>Randuin>SV Jeżeli chciałbyś zagrać kimś bardziej tankowatym.

Mobilitki są dobre do roamowania, w late lepiej sprzedać je na coś innego, chociażby nawet buty trójki, ale polecałbym bardziej merkurki lub od biedy berserki dla pewnej ilości Szybkości ataku.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...