Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4-1-2-1-2 30k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

1.nie znam sie zabardzo na wszystkich piłkarzach więc prosze o pomoc w dobraniu ich

formacja 4-1-2-1-2  narazie mam 15 tyś  da sie coś ułożyć tak na 25-30 tys ? nie mowie jakies super ultra sklad tylko taki do grania na teraz uzbierania hajsu i potem dokupienia lepszych pomału ;D

nie wiem z jakiej ligi/kraju  składać  jak ktoś miał styczność z ta formacja to prosze o pomoc :)

a ogólnie co sie bardziej opłaca skadać lige czy kraj ?

2.a moze inna formacja ? 4-3-2-1  4-3-1-2  4-4-1-1 ? 

4-1-2-1-2 wybrałem ponieważ jest dobre rozegranie piłki a przy zgraniu większym akcje były by dobre chyba :)

Opublikowano

dzięki wielkie  bede szukał po tranferach ;D

nie wiem ile do wieczora kasy bede miał bo chciał bym na dłużej mieć skład moze coś 30 k ?

Opublikowano

Stosuj się do wzoru następnym razem:

Część gry (FIFA 13/14/World): 
Hybryda (Tak/Nie):
Liga lub narodowość:
Formacja:
Ilość monet:
Platforma: 
Czego oczekuję:

636451494245979649038.gif

Opublikowano

ok sorry :)

dobra dzięki nie wiem teraz  od kogo mam wziąść formacje z zawodnikami :D porównam wybiore

dzięki wielkie

@edit

da sie jakoś w fifie world na transferach ustawić ta lige bpl ? bo nie moge znaleźć a łatwiej szukać by było  zawodnikow

a opłaca sie kupic honde na śpo za 5000 tyś ?

Opublikowano

Tak da się.Jeżeli jesteś nowy a potrzebujesz wskazówek podaj mi nick twój w fifce to chętnie pomogę

21f0dgn.jpg

Opublikowano
http://www.futhead.com/14/squads/10866326/

Jak będziesz chciał inną ligę pisz- póki co łap OP BPL 

posiadam Ba  i nie wiem czy go zostawic i wybrac 1 z wyzej wymienionych czy obydwu kupić

chce mieć mocnych napastnikow nie mowie tu o zawodnikach po 50 tys ;D ale tak max 15-20 ;) potem sie reszte dokupi ;D

kupiłem fellaini tylko ze albo sie pomyliłem albo tak jest kupilem go na pozycje spo a nie spd ;D ale jest super narazie duży progres

więc kogo kupić na  śpd teraz mam Tiote

Opublikowano

posiadam Ba  i nie wiem czy go zostawic i wybrac 1 z wyzej wymienionych czy obydwu kupić

chce mieć mocnych napastnikow nie mowie tu o zawodnikach po 50 tys ;D ale tak max 15-20 ;) potem sie reszte dokupi ;D

kupiłem fellaini tylko ze albo sie pomyliłem albo tak jest kupilem go na pozycje spo a nie spd ;D ale jest super narazie duży progres

więc kogo kupić na  śpd teraz mam Tiote

Matic z Chelsea.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...