Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poszukuje białych lini które pokazują mi skill shoty kiedy wejdą a kiedy coś koliduje np minion, chodzi o to że kiedyś smigałem sobie nidalee i ciagle miałem taki biały pasek jakby mojego Q i wiedziałem raz czy nie koliduja miniony a dwa on mi sam jakby celował w targety i kiedy chcialem dac dzide np w apc zamiast tanka dawalem klawisz dzidy podobnie miałem z blitzem, zawsze latał mi biały pasek mojego q.... obecnie nie widze tego w kogo uderzy dzida/grab... moze ktos wie co bylo za to odpowiedzialne? domyślam się że cos z vprediction tylko nie moge tego znaleźć dodaje filmik o jaki linie chodzi na przykładzie blitza https://www.youtube.com/watch?v=0uupipIz29I

Opublikowano

Nie wiem jak ty, ale ja żadnego skrypta wykorzystujące coś takiego nie ma. Są jedynie zasięgi danych skillshotów. Ma coś takie Evadeee, ale ma takie coś tylko sam Weee, a poza tym to unika skillshotów :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

nope, nawet w temacie prodiction pisze o line skillshot ;) miałem, korzystałem na blitzie i nidale i smigało pieknie. tylko nie wiem jak to było zrobione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...