Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa na twój serwer

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że wiele ludzi stąd nie wchodzi na epvp, dlatego za autora udostępniam wam tutaj tą mapkę, moim zdaniem bardzo fajna :]

Źródło:

xxx

Kilka zdjęć mapy:

83320656942121459231.jpg

88540741698444200894.jpg

Pobierz: 

http://speedy.sh/sGBFS/EpvpMap.zip

Skan: 

https://www.virustotal.com/pl/file/26d775642a29c5e8b0f303db0c107e1e8bd477c73bfd04fbd4698232566c36eb/analysis/1398884812/

Nie zapomnij ustawić swojej bast position w pliku settings.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Było ;/ Poszukam linka.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Myślę że to porażka dawać teraz linki do map.. Dlaczego?

Word Editor... Teraz każdy może zrobić mapę lepszą nawet od samego pl a ta w temacie jest :żałosna:

Opublikowano

Porażka. Jeszcze chyba gorszej mapy na Tym forum to nie widziałem, a może coś przeoczyłem.

Ta mapa jest prosta, nie ma w sobie nic co mogło przykuć uwagę potencjalnego gracza. Jest zwyczajna.

Przykro mi ale nie dam like.

Specjalista
Opublikowano

Pokaż więcej ss-ów,bo z dwóch nie idzie wywnioskować czy mapa duża czy mała,czy w miarę wygląda dobrze czy też chujowo.

Chociaż zdaje mi się że była już na forum lecz nie jestem pewny.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Boże.

Mam nawet nazwę: Gównoland.

Jak to jest fajne, to serio nie wyobrażam sobie Twojego serwera.

Macie fajną mape/arene:

bnb4.png

A nie takie dziadostwo.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Boże.

Mam nawet nazwę: Gównoland.

Jak to jest fajne, to serio nie wyobrażam sobie Twojego serwera.

Macie fajną mape/arene:

bnb4.png

A nie takie dziadostwo.

A czy ja mówie że mam to na serwerze? No więc wstrzym się kurwa z tym co piszesz.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

A czy ja mówie że mam to na serwerze? No więc wstrzym się kurwa z tym co piszesz.

A czy ja kurwa napisałem, że masz to na serwerze?

Napisałem, że jak to dla Ciebie jest fajne, to nie wyobrażam sobie Twojego serwera.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

człowiek wykazał inicjatywę by cokolwiek tu wrzucić i od razu hejt .... A potem dziwota ,że nikt nie chce wrzucać swoich lepszych prac(rzeczy)

Opublikowano

Mapka wydaje się zbyt pusta i tekstury mi nie pasują.

Opublikowano

człowiek wykazał inicjatywę by cokolwiek tu wrzucić i od razu hejt .... A potem dziwota ,że nikt nie chce wrzucać swoich lepszych prac(rzeczy)

Mamy się lizać po kutasach i nagradzać za wstawianie gówien? W sumie po tym forum to wszystko jest możliwe.

Opublikowano

Wystarczy jakby większość osób, którym się temat nie podoba nieudzielały się tzn. bez pisania zbędnych komentarzy każdy powinien zasługiwać na szacunek w jakimś stopniu. Bo potem wychodzi płacz i lament.

Opublikowano

Wystarczy jakby większość osób, którym się temat nie podoba nieudzielały się tzn. bez pisania zbędnych komentarzy każdy powinien zasługiwać na szacunek w jakimś stopniu. Bo potem wychodzi płacz i lament.

Nie przejmuje się, hejterzy, tacy jak oni tylko kurwa siedzą przed monitorem i czychają na okazję gdzie komu dojebać.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Ta mapka miała kilka bugów o ile dobrze pamiętam. Mógłby ktoś dać reup?

//

Opublikowano

Słaba mapa trzeba to przyznać.

Na mpc jest wiele ładniejszych od tej. Ale pozdrawiam. 

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...