Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WorldGuard - blokada opuszczenia cuboida.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zrobić aby Gracz nie mógł wychodzić z danego cuboida i żeby Vip nie mógł tepać Graczy do siebie na swiecie tylko dla vipów ( Nether )

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

Niestety nie da się tak

Ale żeby vip nie mógł do siebie tepać to: wpisz /rg info tam pokaże ci nazwe cuboida potem wpisz /rg flag <nazwa tego cuba> blocked-cmds /tpaccept, /tpahere

Jeśli to nie będzie działać spróbuj zaznaczyć dużo netheru zrobić cuboid i wpisać /rg flag <nazwa cuba> build allow i /rg flag <nazwa cuba> blocked-cmds

/tpaccept, /tpahere

Liczę na lajka ;3

xD

Opublikowano

Na nie wchodzenie się da, ale nie pamiętam jak, dam edita jak mi się przypomni. A na nie tepanie, to załóż flagę na bloknięte komendy /tpa /tpaccept :)

Opublikowano

Żeby nie wchodzić na dany teren to /rg flag [nazwa cuboida] entry deny. I wtedy dodajesz rangi jakie mogą wchodzić czyli /rg addmember [nazwa cuboida] G:[nazwa rangi].

Po co się tu patrzysz? I tak sygnatury nie ma ;) Ale plusika możesz dać. xD

Opublikowano

Jeśli chodzi o flagę na blokade wychodzenia z cuboida to /rg flag <nazwa cuboida> exit deny

Następnie jeśli chcesz by jakaś grupa miała permisje do wyjścia to piszesz:

/rg addmember <nazwa cuboida> g:<nazwa grupy>

A tpanie:

/rg flag <nazwa cuboida> blocked-cmds /tpahere,/tpaccept,/tpyes (no i dalej sobie sam dopiszesz jak sobie pobraleś jakiś dodatkowy plugin do tpania czy coś)

Myślę, że pomogłem. :)

9La1rOf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...