Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Vip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z BoLem Vip '' Failed to login ''
Co zrobić żeby działa ?
Bo Dziś próbuję odpalić BoLa i musze wpisać Login i hasło wpisuje i ''Failed to Login'' wtf ?  xD

Przypomne że dziś właśnie na BoLa Vipiie zalogowałem się u kolegi i diząłało wszystko a u mnie juz nie..

Opublikowano

Dzisiaj już któryś raz odsyłam do tego linku, bo wystarczy pobrać cały folder bola z najnowszą dll i po problemie. 

http://botoflegends.com/forum/topic/2189-solutionsfailed-to-downloadlogin-could-not-find-dll-errors-and-bol-studioexe-has-stopped-working/

Przeglądajcie inne tematy zanim piszecie nowe ;f

@Edit :

Instrukcja :

Wchodzisz w link -> Zjeżdżasz na dół posta -> Pobierasz cały folder bola -> Odpalasz jako admin -> Grasz 

Jeżeli coś nie zadziała to pisz, postaram się pomóc.

empty

Opublikowano

Dzisiaj już któryś raz odsyłam do tego linku, bo wystarczy pobrać cały folder bola z najnowszą dll i po problemie. 

http://botoflegends.com/forum/topic/2189-solutionsfailed-to-downloadlogin-could-not-find-dll-errors-and-bol-studioexe-has-stopped-working/

@Edit :

Instrukcja :

Wchodzisz w link -> Zjeżdżasz na dół posta -> Pobierasz cały folder bola -> Odpalasz jako admin -> Grasz 

Ok jak coś to będę pisać, 

Ps. może wiesz jak sie wylogować z Bola dla free bo sie zalogowałem przez przypadek ;x

Opublikowano

Ok jak coś to będę pisać, 

Ps. może wiesz jak sie wylogować z Bola dla free bo sie zalogowałem przez przypadek ;x

Prawy dolny róg Logout.

empty

Opublikowano

zrobiłem to i ciągle jest Bol free ;/

Zaloguj się na forum bola, i sprawdź czy aby na pewno masz już aktywne konto VIP. ;]

empty

Opublikowano

Zaloguj się na forum bola, i sprawdź czy aby na pewno masz już aktywne konto VIP. ;]

Właśnie nie mogę sie zalogować na forum, wyskakuje mi error jakiś 

i pisze 

Sorry, you don't have permission for that!

I nic nie mogę zrobić.. :/

Opublikowano

@Edit :

Instrukcja :

a mogę to wszystko zroibć na innym koncie na Botoflegends niż co mam BoLa Vip ?

Opublikowano

a mogę to wszystko zroibć na innym koncie na Botoflegends niż co mam BoLa Vip ?

Tak, możesz.

empty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...