Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Mystery Gifta

Nystory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Jeśli mam kupionego tylko Luciana i ktoś mi kupi gifta to jest 100%, że dostanę skina do Luciana? Czy może nikt mi nie może gifta kupić? ;_;

1387126731-U1018598.png

Opublikowano

Aby ktoś kupił Tobie gifta, musisz mieć 10 postaci zakupionych.

Czyżby każdy się mylił?

Z tego co wiem trzeba mieć możliwych do zdobycia przynajmniej 10 SKÓREK(przez co w sumie wystarczy mieć 2 postacie które mają po 5 skinów+ np. cait+ezreal) , a nie postaci(chyba że tajemniczy bohater).

Opublikowano

Czyżby każdy się mylił?

Z tego co wiem trzeba mieć możliwych do zdobycia przynajmniej 10 SKÓREK(przez co w sumie wystarczy mieć 2 postacie które mają po 5 skinów+ np. cait+ezreal) , a nie postaci(chyba że tajemniczy bohater).

Racja. Przepraszam, ciągle.mi się to myli.

Wycinek ze strony supportu:

"Jakie są wymagania?

- Gracz otrzymujący prezent musi być na twojej liście znajomych od co najmniej dwóch tygodni.

- Jeżeli gracz użyje polecenia /mute lub /ignore na kimś, to będzie musiał ponownie dodać tę osobę do swojej listy znajomych i odczekać dwa tygodnie zanim będzie mógł mu wysłać prezent.

- Gracz otrzymujący prezent musi mieć przynajmniej 5 poziom.

- Gracz otrzymujący prezent nie może być zbanowany lub zawieszony (wlicza się w to LeaverBuster, Trybunał, etc.).

-Graczowi otrzymującemu prezent musi brakować co najmniej 10 skórek z pośród posiadanych przez niego bohaterów.

- Gracz wysyłający prezent musi mieć przynajmniej 15 poziom.

- Możesz wysłać maksymalnie 5 prezentów dziennie (co 24 godziny*).

- Możesz otrzymać maksymalnie 5 prezentów dziennie (co 24 godziny*).

* Limit ten nie resetuje się o północy. Możesz zakupić szósty Tajemniczy prezent 24 godziny od zakupu pierwszego, siódmy 24 godziny od zakupu drugiego itd"

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...